Πολλά μπορούν να πάνε στραβά σε ένα πάρτυ. Μια απροσδόκητη καταστροφή, μια ζημιά σε έπιπλο ή σε κάποιο άλλο σημείο του σπιτιού, ένας τραυματισμός από την κατανάλωση αλκοόλ. Καταστάσεις σαν και αυτές είναι συνηθισμένες, ειδικά για όσους νοικιάζουν τα σπίτια τους μέσω Airbnb για τέτοιους σκοπούς. Οι ενοικιαστές όμως θα πρέπει να είναι και έτοιμοι να πληρώσουν για τις αταξίες τους.

Όπως μία κοπέλα που πήγε σε ένα μπάτσελορ πάρτυ σε νοικιασμένο σπίτι και σκέφτηκε να αφεθεί ελεύθερη, να ανέβει πάνω σε ένα τραπέζι και να κάνει ένα μικρό περφόρμανς ενός σέξι χορού.

Και πήγαν όλα λάθος!

Η γυναίκα ανέβηκε πάνω στο τραπέζι προσπάθησε να κάνει twerking αλλά σε ένα απότομο τίναγμα του κεφαλιού της χτύπησε ένα φωτιστικό από πάνω της κάνοντάς το κομμάτια. Τώρα αντιμετωπίζει ένα μεγάλο πρόστιμο από την Airbnb.

Το κλιπ των πέντε δευτερολέπτων έχει προβληθεί 2,3 εκατομμύρια views

Το φωτιστικό, το οποίο φαίνεται ήταν κάποιου γνωστού σχεδιαστή, έσπασε σε εκατοντάδες κομμάτια όταν η γυναίκα τίναξε το κεφάλι της προς τα πίσω σε μια απότομη κίνηση.

Ένας χρήστης του Twitter ισχυρίζεται ότι είδε το ξεκαρδιστικό βίντεο από την ίδια την παθούσα.

Ο DJ Wayne David δημοσίευσε το βίντεο στη σελίδα του στο Twitter με τη λεζάντα: «Ένα κορίτσι από ένα μπάτσελορ πάρτι σήμερα μας έδειξε αυτό το βίντεο από το Airbnb τους χθες το βράδυ και το έχω παρακολουθήσει 763.876 φορές και έχω πεθάνει στο γέλιο»

Το κλιπ των πέντε δευτερολέπτων έχει προβληθεί περισσότερες από δύο εκατομμύρια φορές και έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 33.000 likes.

Το φωτιστικό πιστεύεται ότι ανήκε στην πολυτελή μάρκα Tom Dixon και κόστιζε σχεδόν 800 ευρώ. Ωστόσο η κοπέλα μάλλον θα πρέπει να πληρώσει τα σπασμένα ως ποινή.

Η Airbnb δεν έχει συγκεκριμένους κανόνες για το τι θα συμβεί αν ένας επισκέπτης σπάσει ένα οικιακό αντικείμενο.

Ωστόσο, ο ενοικιαστής και ο ιδιοκτήτης του ακινήτου καλούνται να διαπραγματευτούν εάν θα πρέπει να δοθεί επιστροφή χρημάτων.