Οι Μιλγουόκι Μπακς βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 3-1 καθώς νίκησαν με 119-109 τους Ιντιάνα Πέισερς στο «Gainsbirdge Fieldhouse». Οι πρωταθλητές του NBA είχαν σε εξαιρετική μέρα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ βασικός ήταν κι ο Θανάσης Αντετοκούνμπο. Μάλιστα, μια από τις καλύτερες φάσεις του ματς προήλθε από συνεργασία τους.

Ο «Greek Freak» άγγιξε το triple-double. Σε 36 λεπτά συμμετοχής σημείωσε 30 πόντους, μάζεψε δέκα ριμπάουντ και είχε εννιά ασίστ, μαζί με δύο μπλοκ κι ένα κλέψιμο. Με την ομάδα του να μην είναι εύστοχη από την περιφέρεια, έκανε τη διαφορά στη ρακέτα, έχοντας 10-18 σουτ, τα 16 απ’ αυτά δύο πόντων. Με τους Ιντιάνα Πέισερς να μην μπορούν να τον σταματήσουν στο… ζωγραφιστό, αναγκάστηκαν να τον στείλουν στη γραμμή των βολών κι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τους έκανε να το πληρώσουν με 10-13 εύστοχες. Άξιος συμπαραστάτης του ο Κρις Μίντλετον που σημείωσε 27 πόντους.

Οι Μιλγουόκι Μπακς έκαναν… περίπατο στις τρεις πρώτες περιόδους παίρνοντας μια διαφορά 15 πόντων προτού μπουν στο τέταρτο 12λεπτο. Εκεί σήκωσαν το πόδι από το γκάζι, αλλά σε καμία στιγμή δεν ανησύχησαν και δεν έχασαν τον έλεγχο της αναμέτρησης, παρά την αντεπίθεση των μαχητικών αντιπάλων τους, οι οποίοι, όμως, δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα στα πρώτα βήματα της κανονικής περιόδου του NBA (ρεκόρ 1-3).

Ο Θανάσης ήταν βασικός εξαιτίας των πολλών και σημαντικών απουσιών των «ελαφιών». Δεν είχαν το βασικό τους σέντερ Μπρουκ Λόπεζ, ενώ δεν αγωνίστηκαν ο βασικός πόιντ γκαρτ, Τζρου Χόλιντεϊ κι ο πολύτιμος φόργουορντ, Μπόμπι Πόρτις. Σε 19 λεπτά είχε οχτώ πόντους, τρία ριμπάουντ και δύο κλεψίματα, ενώ γενικά έπαιξε πολύ καλή άμυνα. Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης έπαιξε για μερικά δευτερόλεπτα πριν την λήξη της αναμέτρησης.

Οι Μιλγουόκι Μπακς επιστρέφουν στη δράση τα ξημερώματα της Πέμπτης (28/10) και υποδέχονται τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς στο «Fiserv Forum».