Μόνο ως φρικιαστικές μπορούν να χαρακτηριστούν οι σκηνές που είδαν οι αρχές στο Βερμόντ των ΗΠΑ από ένα βίντεο με μία snuff movie όπου ένας άνδρας που έχει απαχθή υπομένει φρικτά βασανιστήρια «και πιθανότατα πέθανε». Ένας 37χρονος άνδρας παραδέχτηκε ότι πλήρωσε μια γυναίκα από τη Βενεζουέλα για να απαγάγει «έναν σκλάβα» και να γυρίσει ένα άρρωστο βίντεο με το βασανιστήριο και τον ασφυξία μέχρι θανάτου, ανέφεραν οι αρχές.

Ο Σον Φιόρε, αντιμετωπίζει ποινή ισοβίων αφού ομολόγησε την ενοχή του για το τρομακτικό σχέδιο για την απόκτηση της ταινίας και ενός σαδιστικού παιδικού πορνογραφικού βίντεο.

Ο Φιόρε φέρεται να πλήρωσε 4.000 δολάρια στην Εσκαρλέτ Βάσκεζ Φλόρες για ένα βίντεο που θα έδειχνε φρικιαστικά βασανιστήρια προσαρμοσμένα στις άρρωστες ορέξεις του. Το βίντεο περιλάμβανε σκηνές που το θύμα καίγονταν με τσιγάρα ενώ ουρούν και αφοδεύουν πάνω του.

Άντρας με χειροπέδες

Το αποτρόπαιο βίντεο των 58 λεπτών

Η Φλόρες έστειλε ένα βίντεο 58 λεπτών που δείχνει την κακοποίηση και τον «πιθανό θάνατο» του θύματος τον Δεκέμβριο του 2018, δήλωσαν αξιωματούχοι. Είχε πει στον εντολέα της ότι θα απαγάγει έναν άντρα από ένα πάρτι παρασύροντάς τον με την υπόσχεση για σεξ.

Ήταν το δεύτερο βίντεο που έστειλε η Βάσκες Φλόρες στον 37χρονο διαδικτυακά από το σπίτ της στη Βενεζουέλα. Χρησιμοποιώντας το WhatsApp, οι δύο επικοινωνούσαν χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο «Marcus» και «Johana».

Τον Οκτώβριο του 2018, ο Φιόρε είχε λάβει ένα λινκ για ένα βίντεο που απεικόνιζε την απαγωγή και τα βασανιστήρια ενός παιδιού σε προεφηβική ηλικία. «Στο βίντεο, η Βάσκες Φλόρες προκάλεσε πόνο στο παιδί για τη σεξουαλική διέγερση του παραλήπτη», ανέφερε το γραφείο του εισαγγελέα σε ανακοίνωσή του.

Χέρι γεμάτο αίματα

Την πλήρωσε με δωροκάρτες αξίας 600 δολαρίων, σύμφωνα με τους εισαγγελείς.

Ο Fiore, ο οποίος συνελήφθη τον Μάιο του 2019, κατηγορήθηκε για φόνο κατά παραγγελία, συνωμοσία για απαγωγή και δολοφονία ατόμων στο εξωτερικό, καθώς και κατηγορίες για παιδική πορνογραφία.

Η Βάσκες Φλόρες συνελήφθη στην Κολομβία και αντιμετωπίζει την έκδοση στις ΗΠΑ, δήλωσε ο εισαγγελέας.