Αυτά είναι που λέμε ξεκούραστα λεφτά. Ένας τυχερός τύπος θα δουλέψει για λογαριασμό της NASA και θα λάβει το ποσό των 18.000 δολαρίων απλά για να παραμείνει ξαπλωμένος σε κρεβάτι για τρεις μήνες. Αυτός ο τύπος ονομάζεται Andrew Iwanicki και τον περασμένο Αύγουστο έχασε τη δουλειά του, οπότε δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να βγάλει μερικά καλά λεφτά.

Ο Iwanicki θα συμμετέχει σε ερευνητικό πρόγραμμα που «τρέχει» τα τελευταία τρία χρόνια και αφορά στα οστά και την ατροφία των μυών στο διάστημα

Αυτή τη στιγμή, ο Andrew είναι ξαπλωμένος σε ένα κρεβάτι και ξοδεύει το χρόνο του, διαβάζοντας και παρακολουθώντας τηλεοπτικές εκπομπές.

Ιδού πώς περιγράφει την εμπειρία του: «Είναι δύσκολο να κάνω μπάνιο, ειδικά να καθαρίσω την πλάτη και τα πόδια μου. Είναι κουραστικό επίσης και το διάβασμα, ενώ είναι παράξενο και το να χρησιμοποιώ το laptop ενώ βρίσκομαι ξαπλωμένος. Κάθε φορά που βουρτσίζω τα δόντια μου, νιώθω σαν να πρόκειται να πνιγώ με την οδοντόκρεμα. Στη συνέχεια, πρέπει να τη φτύσω σε ένα φλιτζάνι, αλλά πέφτει αναπόφευκτα στο μάγουλό μου και μέσα στα γένια μου..».