Μια ένοικος του κτιρίου που κατέρρευσε στο Μαϊάμι πρόλαβε να μιλήσει με τον σύζυγό της στο τηλέφωνο, λέγοντάς του για μια μεγάλη τρύπα που έβλεπε να ανοίγει…

Τραγωδία στο Μαϊάμι: Τηλεφώνησε στον άντρα της μέσα από το κτίριο που κατέρρεε

Η 40χρονη Cassie Stratton, η οποία αγνοείται ακόμα, μίλησε με τον σύζυγό της Mike Stratton όσο η τραγωδία ήταν σε εξέλιξη.

«Ήταν στη 1:30 π.μ.», λέει εκείνος στην εφημερίδα Miami Herald, «δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό».

Η 40χρονη Νεοϋορκέζα, ηθοποιός και μοντέλο, τηλεφώνησε στον άντρα της στην Ουάσιγκτον και τον ξύπνησε αλαφιασμένη. Του έλεγε πως το κτίριο έτρεμε και μετά του είπε για μια μεγάλη τρύπα που έβλεπε να ανοίγει μπροστά στα μάτια της.

Σύμφωνα με τη Washington Post, η Stratton ήταν στο μπαλκόνι του διαμερίσματός της, στον τέταρτο όροφο, και είδε την κατάρρευση να εξελίσσεται σε πραγματικό χρόνο.

Οι Stratton μοίραζαν τον χρόνο τους μεταξύ Φλόριντα και Νέας Υόρκης, μετά την πανδημία ωστόσο εκείνη επέλεξε να παραμείνει μόνιμα στο Μαϊάμι για να αποφύγει την πολυκοσμία της Νέας Υόρκης.

Ένας μηχανικός (Jason Borden) που επιθεώρησε το μοιραίο κτίριο το 2020 δήλωσε στο CNN ότι αυτό που είδε η Stratton ήταν «αναμφίβολα» ένας από τους παράγοντες που οδήγησαν στην καταστροφή.

Ο Mike είπε ακόμα πως την ώρα που του περιέγραφε η σύζυγός του τι ακριβώς συνέβαινε, η τηλεφωνική γραμμή κόπηκε ξαφνικά…