Μια απίστευτη περιπέτεια έζησε μια σερβιτόρα σε εστιατόριο του Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ, όταν μια παρέα πελατών έφυγε από το μαγαζί χωρίς να πληρώσει τον λογαριασμό.

Η σερβιτόρα προσπάθησε να τους εμποδίσει, εκείνοι όμως την έβαλαν μέσα στο όχημά τους, της επιτέθηκαν και την εγκατέλειψαν αργότερα στην άκρη του δρόμου, σύμφωνα με τις αρχές.

Η αστυνομία ζητά τώρα βοήθεια για να εντοπιστούν οι πέντε πελάτες που άφησαν τον λογαριασμό στο Nifty Fifties Diner το περασμένο Σάββατο, αλλά πήραν μαζί τους τη σερβιτόρα με τη βία.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα το Σάββατο, η ομάδα τελείωσε το φαγητό της και προσπάθησε να φύγει από το εστιατόριο χωρίς να πληρώσει, όπως ανέφερε το τοπικό αστυνομικό τμήμα Washington Township.

«Πήραν τη σερβιτόρα μέσα στο όχημα και οι ύποπτοι έφυγαν με τη σερβιτόρα μέσα σε αυτό», σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση.

«Τότε της επιτέθηκαν και αργότερα την άφησαν στην άκρη του δρόμου».

Αστυνομικός που μίλησε στο ABC ανέφερε πως οι εργαζόμενοι θα πρέπει να καταγράφουν την πινακίδα του οχήματος των πελατών που φεύγουν χωρίς να πληρώσουν και να καλούν την αστυνομία. «Σίγουρα να μην κυνηγούν τους υπόπτους και να τους αντιμετωπίζουν μόνοι», τόνισε.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.