Μέσα σε 10 χρόνια έφερε στον κόσμο 10 παιδιά. Πλέον έχει 11 και ο στόχος της είναι να φτάσει στα 14!

Η 36χρονη Courtney Rogers, η οποία ζει στη Σάντα Φε στο Νέο Μεξικό των ΗΠΑ, παντρεύτηκε τον πάστορα σύζυγό της, τον 32χρονο Chris, τον Οκτώβριο του 2008. Πριν τον γάμο της δεν είχε κάνει σεξ και τον περασμένο Νοέμβριο το ζευγάρι καλωσόρισε το 11ο παιδί του. Έχουν πλέον 6 αγόρια και 5 κορίτσια.

Η ίδια η Courtney, η μεγαλύτερη από τα έξι αδέρφια της, γνώρισε τον Κρις μέσω κοινών φίλων σε μια κατασκήνωση το 2007. Δεν έχει περάσει διάστημα μεγαλύτερο των 9 μηνών χωρίς να είναι έγκυος από τότε που παντρεύτηκε τον σύζυγό της. Ο τελευταίος είναι ο μεγαλύτερος από τα 10 αδέρφια του.

Το φαγητό της οικογένειας κοστίζει κάθε μήνα 1.200 δολάρια και τα παιδιά λαμβάνουν την εκπαίδευσή τους στο σπίτι. Έχουν ένα βαν 15 θέσεων με το οποίο μετακινούνται, αλλά και πάλι θέλουν να μεγαλώσουν την οικογένεια.

«Θέλουμε να κάνουμε περισσότερα αν μπορούμε. Θέλουμε να κάνουμε 12 παιδιά, ακόμη και μια οικογένεια με 14», λέει η μητέρα.

Τον Ιανουάριο η οικογένεια αναγκάστηκε να περικόψει κάποια έξοδα, όπως τα φαγητά έξω. Τα ρούχα και τα παπούτσια των παιδιών είναι μεταχειρισμένα, ενώ η Courtney, η οποία δεν εργάζεται και μεγαλώνει τα παιδιά της, στρέφεται στις προσφορές για να εξοικονομήσει κάποια χρήματα.

Το ζευγάρι λέει πως λατρεύει να διδάσκει τα παιδιά του στη φάρμα του, ενώ η μητέρα ομολογεί ότι δέχεται κριτική από αγνώστους για το γεγονός ότι έκανε τόσα πολλά παιδιά και σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

«Οι άνθρωποι που ρωτούν πώς μπορώ να δώσω αρκετή προσοχή σε όλα μου τα παιδιά είναι συνήθως εκείνοι που στέλνουν τα παιδιά τους εσωτερικά σε σχολεία. Δεν καταλαβαίνω τη λογική τους όταν εγώ είμαι με τα παιδιά τους 24 ώρες την ημέρα», λέει.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.