Λουσμένος με ιδρώτα και φανερά εξουθενωμένος είναι ο γιατρός Sohil Makwana που προσφέρει τις υπηρεσίες του σε νοσοκομείο της Ινδίας, που έγινε η πρώτη χώρα στον κόσμο που έσπασε το φράγμα των 400.000 κρουσμάτων την ημέρα.

Ο γιατρός δημοσίευσε στο twitter δύο εικόνες: στην πρώτη είναι καλυμμένος με νοσοκομειακά ρούχα και στη δεύτερη, με πουκάμισο λουσμένο στον ιδρώτα, ως υπενθύμιση του βάρους που έχουν αναλάβει οι υγειονομικοί. Πάντως στο twitter, επέμεινε ότι είναι «υπερήφανος που υπηρετεί το έθνος», την ώρα που η Ινδία σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

«Μιλώντας για λογαριασμό όλων των γιατρών και των εργαζομένων στον τομέα της υγείας… Εργαζόμαστε πραγματικά σκληρά μακριά από την οικογένειά μας… Μερικές φορές ένα βήμα από ασθενή με κορoνοϊό, μερικές φορές μία ίντσα από ασθενείς σε κρίσιμη κατάσταση» τόνισε μεταξύ άλλων στο twitter.

Ο γιατρός κάλεσε τους πολίτες να εμβολιαστούν. «Είναι η μόνη λύση. Μείνετε ασφαλείς», επισήμανε. Το μήνυμά του έτυχε μεγάλης αποδοχής, με πάνω από 17.000 retweets και πάνω από 132.000 likes.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.