Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως σε βρετανικό δικαστήριο για μια γυναίκα, η οποία «μισούσε να είναι μητέρα» και άφησε ένα μπουκάλι χλωρίνης με ένα καλαμάκι πάνω του, ελπίζοντας να το πιει ο 3χρονος γιος της.

Η μητέρα, γύρω στα 20, εμφανίστηκε ενώπιον του δικαστηρίου μετά την πρόκληση μια σειράς από τραυματισμούς στο μικρό παιδί. Το προσωπικό του νοσοκομείου και οι κοινωνικοί λειτουργοί δήλωσαν σοκαρισμένοι όταν το παιδί εξετάστηκε και διαπιστώθηκε ότι είχε 80 χτυπήματα στο κεφάλι και στο σώμα.

Η γυναίκα, το όνομα της οποίας δεν έχει γνωστοποιηθεί για να προστατευτεί η ανωνυμία του παιδιού, προσπάθησε αρχικά να κατηγορήσει τον φίλο της για τα χτυπήματα, σύμφωνα με τη Daily Mail. Στη συνέχεια όμως ομολόγησε τι είχε κάνει, ανάμεσα στα οποία ήταν και το γεγονός ότι είχε αφήσει ένα μπουκάλι χλωρίνης έξω με ένα καλαμάκι σε αυτό για να το πιει το αγοράκι.

Είπε ακόμη στους αστυνομικούς ότι είχε ανοίξει κάποια στιγμή ένα παράθυρο και είχε αφήσει κάποιες σκάλες, ελπίζοντας ότι το μικρό θα σκαρφαλώσει. Κι αυτό γιατί «μισούσε να είναι μητέρα» και το γεγονός ότι πρέπει να τον βάζει πάνω από οποιονδήποτε άλλον.

Στο δικαστήριο ακούστηκαν φριχτές λεπτομέρειες για την κακοποίηση του παιδιού, αναφέρει το δημοσίευμα.

Όλα ήρθαν στο φως όταν πήγε με τον γιο της στο σπίτι της μητέρας του συντρόφου της. Η μεγαλύτερη γυναίκα τη ρώτησε για τα τραύματα του παιδιού για να πάρει την απάντηση ότι είχε πέσει. Ωστόσο την επόμενη ημέρα επικοινώνησε με τις κοινωνικές υπηρεσίες και κοινωνικοί λειτουργοί επισκέφτηκαν το παιδί. Σοκαρίστηκαν από την κατάστασή του και είπαν ότι «δεν έχουν δει ποτέ ξανά κάτι τόσο άσχημο».

Το αγόρι ανέλαβαν τελικά οι κοινωνικές υπηρεσίες, ενώ στη μητέρα επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή.