Μυστήριο περιβάλλει την εξαφάνιση τριών παιδιών από το Άινταχο των ΗΠΑ, που χάθηκαν από την ίδια ακριβώς περιοχή σε ένα διάστημα 7 μηνών.

Η 17χρονη Tristan Sexton και ο 14χρονος Taylor Summers εξαφανίστηκαν από το Emmett της πολιτείας με διάστημα ενός μήνα το φθινόπωρο του 2020.

Η 8χρονη Taryn Summers χάθηκε πρόσφατα (12 Απριλίου) από την ίδια επαρχία. Οι Αρχές της πολιτείας στρέφονται πλέον στους κατοίκους, ζητώντας πληροφορίες για τα παιδιά.

Το τοπικό γραφείο σερίφη ανακοίνωσε την Τρίτη ότι οι έρευνες συνεχίζονται για τα 3 παιδιά, τα οποία εξαφανίστηκαν από την ίδια γειτονιά της μικρής πόλης, κοντά στα σύνορα με το Όρεγκον.

Τα δύο μεγαλύτερα παιδιά φαίνεται να το έσκασαν από το σπίτι τους και ο σερίφης πιστεύει τώρα πως και η 8χρονη το έσκασε, πιθανότατα για να πάει να τους βρει. Εξαιτίας της ηλικίας της όμως δηλώθηκε ως εξαφανισμένη.

Η αστυνομία ερεύνησε την περιοχή, θέλοντας να αποκλείσει θάνατο ή τραυματισμό. Στο πρόσφατο ανακοινωθέν, ο σερίφης ισχυρίστηκε πως οι Tristan και Taylor επικοινωνούν συχνά με τους συγγενείς τους: «Δεν θεωρούνται πως διατρέχουν κίνδυνο για την ώρα».

Η Tristan χάθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου 2020 και ο Taylor στις 19 Οκτωβρίου. Ο σερίφης δήλωσε πως ο Taylor και η Taryn συνδέονται συγγενικά, όπως υποδηλώνει και το κοινό επίθετό τους, χωρίς ωστόσο να μπει σε λεπτομέρειες.