Μια πλαστική χειρουργός από τη Βραζιλία μπήκε σε μεγάλους μπελάδες από τα χορευτικά βίντεο που ανεβάζει στο TikTok, βλέποντας την άδειά της να κάνει προσωρινά φτερά.

Η άδειά της ανακλήθηκε από το τοπικό υγειονομικό συμβούλιο του Σάο Πάολο την περασμένη Πέμπτη, όταν έγιναν γνωστά στην επιτροπή τα βίντεο με τις σακούλες ανθρώπινου λίπους ή τις ανθρώπινες σάρκες που παρουσιάζει στο TikTok.

Η Caren Trisoglio Garcia δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά της μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα που έχει ανοίξει σε βάρος της και μπορεί να καταλήξει ακόμα και στη μόνιμη αφαίρεση της άδειάς της.

Τα βίντεό της έχουν ενοχλήσει πολλούς. Την εμφανίζουν να χορεύει με σακούλες ανθρώπινου λίπους, την ώρα που γελά και το καταδιασκεδάζει.

«Αυτό είναι ένα στήθος», λέει η χειρουργός σε ένα βίντεο, κρατώντας μια σακούλα γεμάτη με το λίπος που αφαίρεσε από πελάτισσά της. «Αυτό είναι λίπος από το χέρι», λέει για άλλη σακούλα λίπους.

Η Εταιρία Πλαστικών Χειρουργών της Βραζιλίας χαρακτήρισε «ανήθικα» τα βίντεό της, δηλώνοντας πως οι πράξεις της έχουν παραβιάσει 5 βασικούς κανόνες της ένωσης.