Ένα μωρό μόλις επτά εβδομάδων ακούει για πρώτη φορά και πλημμυρίζει με συναισθήματα χαράς και συγκίνησης τους γονείς του.

Το βίντεο που έχει γίνει viral, έχει περισσότερα από 159.000 likes και 130.000 shares στο facebook, δείχνει τη στιγμή που τοποθετούν στο μικρό Lachlan ένα ακουστικό βαρηκοΐας και ακούει για πρώτη φορά τη φωνή των γονιών του.

Αμέσως μετά τους «σκάει» ένα χαμόγελο με τους γονείς να κλαίνε από χαρά.

«Είμαι τόσο ευτυχισμένη που μπορούμε να μοιραστούμε μαγική αυτή στιγμή με τον κόσμο» είπε η μητέρα του στην Daily Mail της Αυστραλίας.

Και συνεχίζει: «Ελπίζω και άλλοι γονείς που αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα να πάρουν κουράγιο».

Ο μικρός διεγνώσθη με πρόβλημα ακοής από τον πρώτο μήνα της ζωής του. «Όταν έμαθα για το πρόβλημα με τα αυτιά του έκλαιγα για 12 ώρες. Πίστευα ότι η ζωή του δεν θα είναι φυσιολογική, δεν θα μπορεί να μιλάει, δεν θα κάνει φίλους» λέει η μητέρα.

Όμως χάρη στην έγκαιρη διάγνωση του προβλήματος , ο μικρός φόρεσε ακουστικά από πολύ μικρή ηλικία τα οποία είναι πολύ διακριτικά και ορατά μόνο από όσους το γνωρίζουν.

Σήμερα, σε ηλικία δύο ετών, ο μικρός Lachlan έχει μία φυσιολογική ζωή και οι γονείς του είναι πολύ περήφανοι για το χαμογελαστό τους παιδί.