Ερωτική σκηνή σε εκκλησία

Κατηγορείται ότι γύρισε πορνό


ΚΟΣΜΟΣ
21:31
08/08/2014
Ερωτική σκηνή σε εκκλησία
1
loading

Μια εκκλησία στην Αυστρία μετατράπηκε από ιερό χώρο σε… άντρο ακολασίας. Μια γυναίκα κατηγορείται ότι γύρισε σκηνή για ταινία πορνό μέσα στην εκκλησία. Το έκανε με τα κατάλληλα… αξεσουάρ όμως, αφού είχε ένα ροζάριο και μια Βίβλο.

Ανοίγει το πουκάμισο της και χαϊδεύει το στήθος της, ενώ στο λαιμό της είναι κρεμασμένο το ροζάριο. Κάποια στιγμή παίρνει στα χέρια της και τη Βίβλο, αλλά σε καμία σκηνή δε φαίνεται το πρόσωπο της. Παρά το συγκεκριμένο γεγονός ένας άντρας την αναγνώρισε! Αν αναρωτιέστε πως, η απάντηση είναι από το στήθος της.

Αυτό κατήγγειλε στην αστυνομία, δίνοντας τους και πληροφορίες γι’ αυτήν. Είδε το βίντεο που είχε ανέβει στο διαδίκτυο και κατάλαβε ότι έχει γυριστεί στο εσωτερικό εκκλησίας στο Hoersching. Τότε ειδοποίησε τον τοπικό ιερέα και μετά την αστυνομία, η οποία διεξάγει έρευνα για να εντοπίσει την 24χρονη, η οποία –όπως λέγεται- έχει πρωταγωνιστήσει και σε άλλες ταινίες ερωτικού περιεχομένου με το ψευδώνυμο «Μπάμπσι».

Οι αστυνομικοί δεν έδωσαν στη δημοσιότητα το όνομα της, αλλά αυστριακά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι γεννήθηκε στην Πολωνία και μετακόμισε στην Αυστρία σε νεαρή ηλικία με την οικογένεια της. Μάλιστα, μετά το περιστατικό, έγινε και τοπικό δημοψήφισμα για το αν η εκκλησία θα πρέπει να συνεχίσει να λειτουργεί. Αποφασίστηκε τελικά ότι θα παραμείνει ανοιχτή.

Πάντως, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι «ανακρίναμε μια ύποπτη, η οποία ομολόγησε».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Anarchofasistiki Aristera Kentrou

    Για να την αναγνώρισε από το στήθος θα πρέπει ο τύπος να έχει κάνει εργόχειρο με τις πορνοταινίες

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει