Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google

Ένας άνδρας που κρατούσε ως ομήρους αρκετά άτομα σήμερα το απόγευμα στη γαλλική έδρα της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας BMW, κοντά στο Παρίσι, παραδόθηκε στην αστυνομία χωρίς βία, ανακοίνωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο πηγή της αστυνομίας.

Οι άνδρες της Raid – μια επίλεκτη μονάδα της γαλλικής αστυνομίας, της οποίας το στρατόπεδο εκπαίδευσης βρίσκεται σε κοντινή απόσταση – αναπτύχθηκαν γρήγορα και πέτυχαν την παράδοση του οπλοφόρου.

Ο «οπλισμένος άνδρας άρχισε να παίρνει ομήρους νωρίς σήμερα το απόγευμα στην έδρα της BMW Γαλλίας στο Μοντινί λε Μπρετονέ, νοτιοδυτικά της πρωτεύουσας, για λόγους που δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί, σύμφωνα με μια πηγή που πρόσκειται στην έρευνα.¨

Σύμφωνα με το ιδιωτικό ραδιόφωνο Europe 1, πρόκειται για έναν πρώην υπάλληλο, ο οποίος κρατούσε όμηρο μια τηλεφωνήτρια και έναν πωλητή υπό την απειλή του ενός κυνηγετικού όπλου.