Μια εκπαιδευτικός από το Τενεσί των ΗΠΑ έχει προκαλέσει σάλο από το μήνυμα που έστειλε σε πρώην μαθήτριά της για να τη μαλώσει για την ομοφυλοφιλική σχέση που διατηρεί, μια σχέση που η καθηγήτρια θεωρεί «αμαρτία».

Η Hannah Kelley μοιράστηκε το μήνυμα στη σελίδα της στο Facebook από την καθηγήτρια που είχε στο Γυμνάσιο, την Erika Perry.

«Δεν ήμουν κοντά με την κυρία Perry στο Γυμνάσιο», γράφει η Kelley, η οποία αποφοίτησε πριν από 4 χρόνια, «αυτό ήρθε λοιπόν από το πουθενά».

Το μήνυμα της δασκάλας κάνει λόγο για τη σχέση της πρώην μαθήτριάς της, η οποία έκλεισε μόλις έναν χρόνο με τη σύντροφό της, Casey Stewart. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε μάλιστα τον περασμένο μήνα και η Perry δεν το είδε με καλό μάτι αυτό.

As im enjoying my night I get a random message from a former Red Bank High School teacher , current Soddy Daisy High…

Δημοσιεύτηκε από Hannah Kelley στις Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2021

«Ξέρω ότι θέλεις αγάπη, αλλά γυναίκα με γυναίκα πρέπει να είναι μόνο φιλική αγάπη και όχι σεξουαλική», γράφει η καθηγήτρια. Η οποία ισχυρίζεται μάλιστα πως η πρόθεση της πρώην μαθήτριάς της να παντρευτεί την καλή της δεν είναι αυτό που θέλει ο Θεός.

«Προσεύχομαι να χρησιμοποιήσεις την αγάπη του Θεού για να βρεις την πραγματική αγάπη και να φύγεις από τον πειρασμό που βρίσκεσαι».

Η Kelley δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό WRCB ότι εξοργίστηκε με το μήνυμα που έλαβε. Η δευτεροβάθμια επιτροπή της περιοχής εξέδωσε μάλιστα ανακοινωθέν την Κυριακή, λέγοντας πως δεν «συναινεί» με το μήνυμα.

Η Perry βγήκε τελικά και απολογήθηκε για την πράξη της, λέγοντας πως ήταν «προσωπική επικοινωνία» και όσα γράφει δεν αντιπροσωπεύουν τις απόψεις του σχολείου…

TAGS