Ναυάγιο με 15 νεκρούς μετανάστες ανοιχτά της Λιβύης

Οι αρχές προχώρησαν στη διάσωση 105 ατόμων


ΚΟΣΜΟΣ
6:55
27/09/2020
Ναυάγιο με 15 νεκρούς μετανάστες ανοιχτά της Λιβύης
6
loading

Τουλάχιστον 15 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε ναυάγιο που σημειώθηκε κοντά στις ακτές της Λιβύης.

Σύμφωνα με τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης, βυθίστηκαν φουσκωτές λέμβοι που μετέφεραν μετανάστες.

Δυνάμεις της λιβυκής ακτοφυλακής εντόπισαν τις λέμβους στις οποίες επέβαιναν 120 μετανάστες και προχώρησαν στη διάσωση 105 ατόμων.

*Φωτογραφία αρχείου

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

6
σχόλια
 1. avatar Πάντα φταίει ο άλλος….

  Ξέρεις πολλούς που αν τα πράγματα στη χώρα τους ήταν φυσιολογικά (πολιτικά, οικονομικά, στρατιωτικά) να ήθελαν να φύγουν?
  Οι δικοί μας άραγε γιατί έφυγαν τις το 50\', 60\', κτλ? ήθελαν να δουν άλλους τόπους?
  Κάποια συστήματα δημιούργησαν τις καταστάσεις όπως και τώρα σε αυτές τις χώρες.
  Ελπίζω να μην μην γίνει κάτι τέτοιο και εδώ αλλά αν αρχίσουν να πέφτουν βόμβες να δω αν εσύ και η οικογένεια σου θα κάτσεις να τις περιμενεις ή θα τρέχεις να μπεις σε βάρκες που ελπίζω να μη βυθιστούν....

  1. avatar ΝΣ ο μερακλής

   Κόφτε ρε το παραμύθι με τους....δικούς μας. ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ ΠΗΓΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΕ ΟΜΟΘΡΗΣΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ και με ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. Ποιές ΒΟΜΒΕς ΠΕΦΤΟΥΝΕ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ρε φελοίοι? Οι ΣΥΡΟΙ ποι φιλοξενείς ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ αριστεροφασιστοδημοκράτη είναι με το ΣΟΥΛΤΑΝΟ σε περίπτωση επίθεσης. Το ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙ 1 δίς λίρες το χρόνο από την ΑΓΓΛΙΑ και ξέρει να είναι η 7η ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Οι κατατρεγμένοι φίλοι σας μαχαιρώνουν σχεδόν καθημερινά ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΕΣ ενώ πνίγονται οι΄΄΄΄΄κατατρεγμένοι....χρυσοπληρώνοντας τον πνιγμό τους στους ΜΚΟΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ....ρε ΙΣΛΑΜΟΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ/ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ........μας έχουν πάρει χαμπάρι ρε.....

  2. avatar σπασμένος ΟΔΥΡΟΜΕΝΟΣ ΣΦΥΡΟΔΡΑΠΑΝΟΣ

   να μου πείς που θα βρώ και ΜΚΟΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟ, τιμές κεφαλιάτικα και χώρα που δεν θα κινδυνεύω να με μαχαιρώσει ο ΑΛΛΑΧΟΥΑΚΜΠΑΡ....ταξικός σου ...αδελφός, όταν πηγαίνω βόλτα στο δρόμο η στο πάρκο.

 2. avatar Ας το ακούσουν και οι υπόλοιποι μπας και σωθούμε εμείς

  Επιτέλους εμάς ποιός θα μας σώσει από την από απόβαση των βαρβάρων;;;

 3. avatar Επειδή χάνεται κόσμος τσάμπα και βερεσέ για να βγάλουν κάποιοι λεφτά θα πρέπει να αλλάξει

  άμεσα η πολιτική στο μεταναστευτικό. Θα πρέπει να σταματήσουν να δίνουν κίνητρα σε αυτούς τους ανθρώπους όπως επιδόματα, σπίτια κτλ γιατί αυτό λειτουργεί ως κίνητρο για να φτάσουν με οποιοδήποτε μέσο γίνεται στην Ευρώπη. Όταν το ετήσιο εισόδημα στη χώρα τους είναι ίσο με ένα μηνιαίο επίδομα σε κάποια ευρωπαϊκή χώρα είναι λογικό να μπαίνουν σε διαδικασία να ρισκάρουν τα πάντα για να φτάσουν στην Ευρώπη...αν θέλουν πραγματικά να τους βοηθήσουν τότε να τους βοηθήσουν στη χώρα τους, δεν χρειάζεται να έρθουν στην Ευρώπη.

  1. avatar ΝΣ ο μερακλής

   Που βρίσκουν ΤΑ ΛΕΦΤΑ (3-5.000 ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ) οι....φτωχοί/κατατρεγμένοι για να πληρώσουν το ΜΚΟΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟ? Ποιός χρεώνεται τον πνιγμό τους και ποιός τα μαχαιρώματα των ΑΟΠΛΩΝ/ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ/ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΩΝ? Συγχαρητήρια ΜΚΟΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΙ/ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΣΙΣΤΕΣ/ΙΣΛΑΜΟΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ/ΙΣΛΑΜΟΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει