Το πτώμα ενός ανθρώπου παρέμενε κρεμασμένο επί χρόνια μπροστά από μια διαφημιστική πινακίδα κοντά σε αυτοκινητόδρομο της Κίνας, χωρίς κανείς να καταλάβει ότι ήταν αληθινό.

Σύμφωνα με άρθρο της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, η οποία δημοσίευσε και τις παρακάτω φωτογραφίες, οι κινεζικές Αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για θύμα απόπειρας αυτοκτονίας.

Οι οδηγοί που περνούσαν από το σημείο δεν είχαν αντιληφθεί ότι πρόκειται για αληθινό πτώμα και πίστευαν, ότι η μάζα που κρεμόταν ήταν κάποιο διαφημιστικό κόλπο.

Μάλιστα, πέρασε τόσος καιρός που το πτώμα έγινε… μούμια, όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα.

Το πτώμα ανακαλύφθηκε όταν εργάτες πήγαν στο σημείο για να επισκευάσουν τη διαφημιστική πινακίδα στην πόλη Dongyang στην ανατολική επαρχία Zhejiang της Κίνας.

«Πρέπει να το έχουν δει αρκετοί άνθρωποι, που κινούνταν στον αυτοκινητόδρομο τόσα χρόνια. Υποθέτουμε ότι κανείς δεν αντιλήφθηκε ότι η μάζα που κρεμόταν από την πινακίδα ήταν ένα πραγματικό πτώμα, και πως πίστεψαν ότι ήταν κάποιο διαφημιστικό κόλπο» ανέφερε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Lei Hsing.

Σύμφωνα με την αστυνομία θα είναι δύσκολο να προσδιοριστεί η αιτία του θανάτου, ούτε έχει αναγνωριστεί το πτώμα, καθώς ακόμη οι ειδικοί δε γνωρίζουν αν πρόκειται για άντρα ή γυναίκα.