Η κοινωνική δικτύωση πήρε πρόσφατα φωτιά από τη βρετανική πρωτοβουλία που θέλει τους άντρες να ανεβάζουν στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο φωτογραφίες με τα μόριά τους μέσα σε κάλτσες!

Το hashtag #cockinasock, ανάρπαστο πια στην επικράτεια του Instagram, έχει βέβαια καλό σκοπό, που δεν είναι άλλος από την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα που άπτονται του καρκίνου των όρχεων.

Η μόδα σύντομα πέρασε και σε Twitter και Facebook, κάνοντας την κοινωνική δικτύωση έναν θεότρελο παιχνιδότοπο με ολόγυμνους άντρες. Ολόγυμνους; Όχι εντελώς, καθώς τα γεννητικά τους όργανα καλύπτονται από κάλτσες.

Η καλή πράξη της ημέρας έχει λοιπόν όνομα και μας έρχεται από Βρετανία μεριά, συγκεκριμένα από τη ΜΚΟ Cancer Research UK, που έχει βαλθεί να κάνει τα πάντα για να ασχοληθεί ο άντρας με τα γεννητικά του όργανα.

Κι αυτό γιατί ο καρκίνος των όρχεων είναι από τις συχνότερες μορφές ανδρικού καρκίνου στις ηλικίες 15-34 και είναι θεραπεύσιμος αν ανιχνευτεί σε αρχικά στάδια μέσω ψηλάφησης.

Αν θέλετε να πάρετε μέρος, παίρνετε μια κάλτσα και ανεβάζετε τη δική σας φωτογραφία στο Instagram, απαραίτητα με hashtag #cockinasock, ή μπορείτε να δείτε το υπόλοιπο ευφάνταστο υλικό στο Facebook.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.