Σε εννέα συλλήψεις για συμμετοχή και στοιχηματισμό σε παράνομους αγώνες προχώρησε η Αστυνομία σε μια πόλη του Πακιστάν. Φυσικά, αυτό σε καμία περίπτωση δεν θα αποτελούσε κάτι που ξενίζει, αλλά το γεγονός πως ανάμεσά τους βρέθηκε και ένας γάιδαρος, δεν το λες και σύνηθες…

Το περιστατικό έγινε πριν από λίγες ημέρες στην επαρχία της Πουντζάμπ και ήδη έχει περάσει τα σύνορα της χώρας που συνέβη.

Στο Πακιστάν το στοίχημα είναι παράνομο και έτσι όταν οι αγώνες αυτοί υπέπεσαν στη γνώση των Αρχών, υπήρξε παρέμβαση. Όμως, οι συλλήψεις πέρασαν τα… στενά όρια που γνωρίζουμε, σύμφωνα με το Samaa TV (Urdu) News.

Εκτός από τις συλλήψεις, η Αστυνομία βρήκε στον χώρο των αγώνων και 120.000 πακισταινικά rupees (περίπου 600 ευρώ), που θεωρείται το ποσό που μαζεύτηκε για στοιχηματισμό.

Όπως αναφέρεται, οι ποινές με τις οποίες κινδυνεύουν οι συμμετέχοντες στην υπόθεση, κυμαίνονται από περίπου 2,5 ευρώ (500 rupees) μέχρι φυλάκιση ενός έτους.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.