Ο Paul Stuart είναι ο φωτογράφος των «Sunday Times» που παρουσίασε τον «γέρο» Σίλβιο Μπερλουσκόνι, χωρίς μακιγιάζ και photoshop.

Οι φωτογραφίες που δείχνουν την πραγματική εικόνα του Ιταλού μεγιστάνα και πρώην πολιτικού, έχουν γίνει πρώτο θέμα στην Ιταλία, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο μέσω του διαδικτύου.

Ο φωτογράφος που τράβηξε τις εικόνες με το «πραγματικό πρόσωπο» εξήγησε στην εφημερίδα «La Repubblica» τις λεπτομέρειες της φωτογράφισης.

«Δεν του ζήτησα να κάνει μακιγιάζ πριν τη φωτογράφιση και ούτε τον είδα να μακιγιάρεται» δήλωσε ο Stuart και συνέχισε εξηγώντας πως ο ίδιος είναι ειδικευμένος σε πορτραίτα αφού είναι οι μόνες φωτογραφίσεις που πραγματοποιεί, «αυτό που παρουσίασα στον κόσμο είναι ο Μπερλουσκόνι όπως τον είδα και όπως ο ίδιος ήθελε να εμφανιστεί στην κοινή γνώμη».

Στην γείτονα χώρα οι συγκεκριμένες φωτογραφίες εξέπληξαν τους πολίτες, αφού εμφάνισαν ένα διαφορετικό Μπερλουσκόνι από αυτόν που είχαν συνηθίσει να βλέπουν, πιο γέρο και με εμφανείς ρυτίδες.

Είναι γνωστό πως ο 78χρονος πλέον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ενδιαφέρεται για την εικόνα του και έχει καταφύγει σε αρκετές πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπο όπως και σε βλεφαροπλαστική αλλά και σε εμφύτευση μαλλιών για να παρουσιάζεται πιο νέος και εμφανίσιμος…

Δείτε τις επίμαχες φωτογραφίες από τους «Sunday Times»…