Στιγμές απίστευτης βιαιότητας έζησε ένας άτυχος άντρας στα χέρια δύο κακοποιών στη Βρετανία.

Ο 51χρονος επέστρεφε στο σπίτι του περπατώντας, όταν δύο κακοποιοί του επιτέθηκαν προκειμένου να τον ληστέψουν. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 15 Δεκεμβρίου, ωστόσο πρόσφατα η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο από το περιστατικό που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας.

Ο άτυχος άντρας περπάταγε λίγο μετά τη μία, σε ένα δρόμο του Birmingham, επιστρέφοντας από ένα πάρτι.

Στο βίντεο που μπορείτε να δείτε παρακάτω, ένας από τους κακοποιούς φαίνεται να πετάει κάτι ώστε να τραβήξει την προσοχή του θύματος.

Όταν αυτό συμβαίνει, ένας άλλος άντρας του δίνει μια γροθιά, ρίχνοντάς τον στο δρόμο και κατόπιν δέχεται αρκετές κλωτσιές, την ώρα που συνεργός αρπάζει το κινητό και το ρολόι του.

Στο βίντεο φαίνονται αρκετά αυτοκίνητα να περνάνε από το σημείο, δίχως όμως να σταματούν. Τελικά αυτό συμβαίνει αφού έχει τελειώσει η επίθεση, οπότε και ένας οδηγός κάλεσε σε βοήθεια.

Ο άτυχος άντρας που επέλεξε να διατηρήσει την ανωνυμία του, υπέστη αρκετές αμυχές στο πρόσωπο, χωρίς να είναι γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την υγεία του.

Καθώς δέχτηκε το χτύπημα στην αρχή της επίθεσης, δεν μπορούσε να δώσει στην αστυνομία οποιαδήποτε περιγραφή των κακοποιών, οι οποίοι παραμένουν άγνωστοι. Έτσι, η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο ελπίζοντας ότι μάρτυρες της επίθεσης θα το δουν και θα δώσουν όποια πληροφορία γνωρίζουν.

Δείτε το βίντεο…