Περισσότεροι από διακόσιοι αστυνομικοί συμμετείχαν σε επιχείρηση- σκούπα στο κεντρικό Λονδίνο με στόχο το οργανωμένο έγκλημα. Στο στόχαστρο μπήκαν οίκοι ανοχής, sex shop και στριπτιτζάδικα.

Έγιναν 29 συλλήψεις, σύμφωνα με τη Daily Mail, στο πλαίσιο μυστικής επιχείρησης για κυκλώματα ναρκωτικών, πορνείας και τράφικινγκ στο Σόχο.

Τουλάχιστον δώδεκα γυναίκες που είχαν προφανώς μεταφερθεί στη Βρετανία για να εκδοθούν, απομακρύνθηκαν από τα άθλια δωμάτια όπου τις βρήκε η αστυνομία.

Κατά την έρευνα, που διήρκεσε 18 μήνες, οι ερευνητές βρήκαν στοιχεία που συνδέουν εμπόρους ναρκωτικών και κλεμμένα αγαθά με πολλά «στέκια» της περιοχής, ανάμεσά τους 22 οίκους ανοχής, τρία sex shop, δύο στριπτιτζάδικα και μια εταιρεία ταξί.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά αλλά και ελικόπτερο της αστυνομίας.

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων ναρκωτικά, μετρητά και κλεμμένα κινητά.

Οι συλλήψεις συνεχίστηκαν και σήμερα το πρωί ενώ οι αρχές εξακολουθούν να ερευνούν τουλάχιστον είκοσι σπίτια, συμπεριλαμβανομένων και των σπιτιών των υπόπτων.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η πιθανότητα να πέσει κάποιος θύμα ληστείας είναι 146 φορές μεγαλύτερη στο Σόχο σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο μέρος της Βρετανίας.


Δείτε τις φωτογραφίες…