Επιβατικό αεροσκάφος για το νερό, έτσι κάπως οραματίστηκε η Codecasa το νέο της concept.

Codecasa Jet 2020 Yacht το είπε ο Fulvio Codecasa και η σχεδιαστική του γλώσσα παραπέμπει αυτή τη φορά στον κόσμο της αεροπορίας.

Η πλώρη δανείζεται ευθέως τον σχεδιασμό του jumbo jet, με μια φόρμα σαν πραγματικού κόκπιτ, με αυτά τα μικρά και περιμετρικά παράθυρα. Αλλά και η πρύμνη, που φιλοξενεί το ελικοδρόμιο, μοιάζει πολύ με ουρά αεροπλάνου.

Όσο για το μέσο του σκάφους, αυτό παραπέμπει σε κρουαζιερόπλοιο, προσφέροντας πισίνα, χώρους ηλιοθεραπείας, υπαίθριο γυμναστήριο και ανέσεις που επαφίενται συνήθως σε οργανωμένη κρουαζιέρα.

Επιπλέον εξωτερικός χώρος αναψυχής προσφέρεται και στο κάτω κατάστρωμα, την ίδια ώρα που το σκάφος έχει χώρους για τη φιλοξενία 10 ανθρώπων. Την τεράστια καμπίνα του ιδιοκτήτη, αλλά και 4 ευρύχωρες σουίτες για τους καλεσμένους.

Το ιταλικό ναυπηγείο από το Βιαρέτζιο χάρισε στο concept καθαρές και μινιμαλιστικές γραμμές, αλλά και τεράστιους χώρους, πατώντας πάνω στην αεροναυπηγική.

Η Codecasa υπόσχεται πως το Jet 2020 δεν θα παραμείνει σε στάδιο concept για πολύ ακόμα, καθώς η κατασκευή του θα ξεκινήσει πιθανότατα στο πρώτο μισό της χρονιάς.

Θα είναι η νέα ναυαρχίδα της εταιρίας.

Η Codecasa αναζήτησε έμπνευση στον ουρανό και έκανε τη διαφορά στον σχεδιασμό των superyachts