Ο σερίφης του Λος Άντζελες, Άλεξ Βιγιανέβα τα «έβαλε» με το ΤΜΖ με αφορμή τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ και άλλων οκτώ επιβαινόντων του ελικοπτέρου.

Ο σερίφης της κομητείας του Λος Άντζελες, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, εξαπέλυσε πυρά κατά του ΤΜΖ και κατήγγειλε την ιστοσελίδα ότι μετέδωσε την είδηση του θανάτου του μπασκετπολίστα και των υπολοίπων επιβαινόντων χωρίς να έχουν ειδοποιηθεί πρώτα οι οικογένειες τους για το δυσάρεστο γεγονός.

Στο βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στα social media, ακούγεται ο σερίφης να καταγγέλλει αρχικά: «Υπήρχαν σοβαρές εικασίες για το ποια είναι η ταυτότητά τους, εντούτοις, θα ήταν τελείως ακατάλληλο να προσδιορίσουμε οποιονδήποτε ονομαστικά, έως ότου οι αρμόδιοι κάνουν την ταυτοποίηση με την προβλεπόμενη διαδικασία και ειδοποιήσουν τους συγγενείς τους».

Και στη συνέχεια να προσθέτει: «Θα ήταν εξαιρετικά ασεβές να συνειδητοποιήσεις ότι οι αγαπημένοι σου άνθρωποι σκοτώθηκαν και να το έχεις μάθει από το TMZ. Αυτό είναι εντελώς ακατάλληλο, δεν πρόκειται να το κάνουμε αυτό».

TAGS