Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Παρασκευή 29 Νοεμβρίου όταν σημειώθηκε επίθεση με μαχαίρι στη Γέφυρα του Λονδίνου.

Σύμφωνα με την αστυνομία ένας άντρας έχει συλληφθεί ενώ άνθρωποι έχουν τραυματιστεί.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες από το ΑΠΕ – ΜΠΕ που επικαλείται πηγή στις δυνάμεις ασφαλείας η οποία μίλησε στο Reuters, ένας άνθρωπος μαχαιρώθηκε στην περιοχή της Γέφυρας του Λονδίνου και αστυνομικοί πυροβόλησαν έναν ύποπτο.

Η αστυνομία είχε ανακοινώσει νωρίτερα πως αντιμετωπίζει ένα επεισόδιο στη Γέφυρα του Λονδίνου, στο κέντρο της βρετανικής πρωτεύουσας.

«Είμαστε στα αρχικά στάδια της αντιμετώπισης ενός επεισοδίου στη Γέφυρα του Λονδίνου», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η αστυνομία.

https://twitter.com/Imamofpeace/status/1200427196260601862

Ένας εκπρόσωπος δήλωσε: «Φαίνεται πως κάποιος πυροβολήθηκε».

Σύμφωνα με το BBC, υπήρξαν δύο πυροβολισμοί. Φωτογραφία στο Twitter δείχνει ένα φορτηγό σταθμευμένο στη Γέφυρα του Λονδίνου.

Όπως αναφέρει το RT, πολυάριθμα περιπολικά και ασθενοφόρα έχουν σπεύσει στο σημείο, με την αστυνομία να αναφέρει ότι τουλάχιστον ένα άτομο έχει δεχθεί πυροβολισμούς.

Το Sky News επικαλούμενο αστυνομικές πηγές αναφέρει ότι ένας άνδρας έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς αστυνομικών στη Γέφυρα του Λονδίνου.

Δημοσιογράφος του BBC ανέφερε ότι περαστικοί απομακρύνθηκαν από τη γύρω περιοχή η οποία έχει αποκλειστεί, ενώ στο σημείο βρίσκονται ένοπλοι αστυνομικοί. Σύμφωνα με μαρτυρίες έχει κλείσει και κοντινός σταθμός του τρένου.

Ο ρεπόρτερ του BBC Τζον Μακ Μάνους ανέφερε ότι είδε μια ομάδα αντρών να καβγαδίζει στη γέφυρα. Η αστυνομία έφτασε και ακολούθησαν πυροβολισμοί.

Σύμφωνα με μαρτυρία που επικαλείται το Sputnik, ακούστηκαν πέντε με έξι πυροβολισμοί στη Γέφυρα του Λονδίνου. «Όλοι έτρεχαν ουρλιάζοντας για έναν άντρα με μαχαίρι».