Ένας τρίχρονος είναι το δεύτερο παιδί μέσα σε λίγες μέρες που έχασε τη ζωή του εξαιτίας εγκαυμάτων, όταν έπεσε μέσα σε μεγάλη κατσαρόλα με καυτό φαγητό στην Ινδία.

Όπως μεταδίδει το CNN στις Φιλιππίνες το παιδί στις 18 Νοεμβρίου ήταν στο πάρτι που έκανε η οικογένειά του για να γιορτάσει το άνοιγμα μιας νέας επιχείρησης στην πλώτη Shabab. Το παιδί από λάθος άνοιξε το καπάκι της κατσαρόλας στο οποίο μαγειρευόταν ένα τοπικό, πικάντικο φαγητό, και έπεσε μέσα. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου κατέληξε από τα εγκαύματά του.

Το ίδιο συνέβη στις 13 Νοεμβρίου σε έναν εξάχρονο μαθητή σε νηπιαγωγείο στο χωριό Panyam. Το παιδί με τους φίλους του έτρεξαν να φάνε την ώρα του διαλείμματος στην αίθουσα φαγητού και άγνωστο πώς έπεσε μέσα στην κατσαρόλα που ετοιμαζόταν το φαγητό. Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από εργάτες της περιοχής, αλλά δεν τα κατάφερε.

Στη συγκεκριμένη χώρα τα σχολικά γεύματα ετοιμάζονται σε μεγάλες κατσαρόλες που μπορεί να φτάνουν και να ξεπερνούν το ένα μέτρο.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.