Ένα απίστευτο περιστατικό κακοποίησης ζώου έλαβε χώρα στη Σόνκγχλα στην Ταϊλάνδη. Ένας 68χρονος εντοπίστηκε γυμνός αφού είχε βιάσει μία αγελάδα.

Όλα ξεκίνησαν, πριν από λίγες μέρες, όταν κάτοικοι της αγροτικής περιοχής ειδοποίησαν τον ιδιοκτήτη μίας φάρμας πως μία από τις αγελάδες του, έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά από έναν ηλικιωμένο άνδρα.

Μόλις ο αγρότης έφτασε στο σημείο και άρχισε να ψάχνει την περιοχή, εντόπισε έναν ηλικιωμένο να κυκλοφορεί γυμνός πίσω από τα φυτά, προσπαθώντας να κρυφτεί.

«Περνούσα με το αυτοκίνητό μου και βρήκα τον ιδιοκτήτη να κλαίει, ζητώντας βοήθεια. Έτσι κατέβηκα και βοήθησα να τον πιάσουμε. Είχε σημάδια σπέρματος στα πόδια του, αλλά και στην περιοχή που ήταν η αγελάδα. Μάλλον είχε ολοκληρώσει την πράξη του λίγο πριν φτάσουμε», είπε μία νεαρή αυτόπτης μάρτυρας.

Ο αγρότης κάλεσε την αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο. Και ενώ στην αρχή ο 68χρονος δεν παραδεχόταν την ανατριχιαστική πράξη του όταν τον πλησίασαν οι αστυνομικοί αναγκάστηκε να ομολογήσει…  «Το έχουν κάνει και οι φίλοι μου, οι οποίοι μου είπαν ότι είναι ωραίο» ανέφερε θέλοντας να δικαιολογήσει… τα αδικαιολόγητα,

Μετά την παραδοχή του αυτή, τιμωρήθηκε με το προβλεπόμενο πρόστιμο, ύψους 300 μπατ, που αντιστοιχούν σε περίπου 8 ευρώ.