Αποζημίωση 5.850 για ηθική βλάβη στον… άντρα της καλείται να πληρώσει μια γυναίκα αιγυπτιακής καταγωγής, καθώς ανακάλυψε ότι του είχε πει ψέματα ότι ήταν παρθένα!

Ο γαμπρός έσυρε στα δικαστήρια τη σύζυγό του με την κατηγορία της εξαπάτησης, καθώς όπως ισχυρίστηκε του είχε πει ότι δεν είχε παντρευτεί ξανά στο παρελθόν –και κατά συνέπεια ήταν παρθένα-, ενώ δε γνώριζε ότι είχε υποβληθεί σε επέμβαση για να… αποκαταστήσει την παρθενία της!

Ο άντρας ζήτησε διαζύγιο και αποζημίωση για ηθική βλάβη, ζητώντας δικαίωση από δικαστήριο του Άμπου Ντάμπι.
Σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση τα χρήματα αυτά θα βοηθήσουν τον άντρα να ξεπεράσει το «στίγμα και τη ντροπή που προκάλεσε η γυναίκα στον άντρα της και την οικογένειά του».

Μετά από τρία χρόνια γάμου και την απόκτηση ενός παιδιού, ο άντρας αυτός ισχυρίστηκε ότι έλαβε ένα μήνυμα στο κινητό του τηλέφωνο από άγνωστο αποστολέα, ο οποίος τον ενημέρωσε ότι η γυναίκα του είχε παντρευτεί ξανά στο παρελθόν. Μάλιστα, ακολούθησε ακόμη ένα μήνυμα με φωτογραφία από το διαζύγιο που είχε πάρει από τον πρώτο της άντρα ως αποδεικτικό στοιχείο, γεγονός που τον οδήγησε στην απόφαση να ζητήσει διαζύγιο και να την πάει στα δικαστήρια, γράφει η Mail Online.