Πόσοι από εσάς εργάζεστε τόσες ώρες, που έχετε φτάσει στο σημείο να σκεφτείτε (έστω και για πλάκα) ότι θα μπορούσατε να έχετε ένα χώρο για να ρίχνετε έναν υπνάκο στο γραφείο σας και μετά να σηκώνεστε φρέσκοι για να συνεχίσετε;

Η ελληνίδα σχεδιάστρια Αθανασία Λειβαδίτου και η αρχιτεκτονική εταιρεία Studio NL που εδρεύει στο Κορωπί βρήκαν τη λύση.

Το γραφείο-κρεβάτι!

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της βρετανικής Daily Mail, η κ. Λιεβαδίτου εμπνεύστηκε το «Convertible Napping Desk» τις ατελείωτες νύχτες μελέτης που περνούσαν στη βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου όσοι είχαν τα διαμερίσματά τους στην άλλη άκρη της πόλης.

«Η έμπνευση μου ήρθε στα φοιτητικά μου χρόνια, εξαιτίας των εξαντλητικών ωρών που οι συμφοιτητές μου περνούσαν στο χώρο του πανεπιστημίου, επειδή έμεναν μακριά από αυτό. Αρκετοί ένωναν μερικές καρέκλες για να πάρουν έναν υπνάκο. Τελικά μου ήρθε η ιδέα. Το γραφείο αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μεσημεριανή σιέστα ή σε επιχειρήσεις που εργάζονται με αυστηρές προθεσμίες και οι εργαζόμενοι θα μπορούσαν να ωφεληθούν από μερικές ώρες ξεκούρασης» είπε η ίδια.