Εκρέμ Ιμάμογλου: Μία νέα αρχή για την Τουρκία

Δήλωσε έτοιμος να συνεργαστεί αρμονικά με τον Ερντογάν


ΚΟΣΜΟΣ
20:14
23/06/2019
Εκρέμ Ιμάμογλου: Μία νέα αρχή για την Τουρκία
5
loading

Ο για δεύτερη φορά νικητής των δημοτικών εκλογών στην Κωνσταντινούπολη Εκρέμ Ιμάμογλου δήλωσε ότι η νίκη του σηματοδοτεί «μία νέα αρχή για την Τουρκία».

«Η εκλογή αυτή σημαίνει ότι ανοίγει μια νέα σελίδα. Σηματοδοτεί μία νέα αρχή», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Εκρέμ Ιμάμογλου, ο οποίος κατάφερε σοβαρό πλήγμα στον πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν νικώντας τον υποψήφιό του Μπιναλί Γιλντιρίμ.

Ο νικητής των δημοτικών εκλογών στην Κωνσταντινούπολη Εκρέμ Ιμάμογλου δήλωσε ότι «επιθυμεί να συνεργασθεί αρμονικά» με τον πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν, στον οποίο «ανυπομονεί να παρουσιάσει τον οδικό του χάρτη» για την πόλη.

Σε σύντομη δήλωσή του μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ο Εκρέμ Ιμάμογλου κάλεσε τον Ερντογάν «να εργασθούν μαζί για να υπηρετήσουν» την Κωνσταντινούπολη».

«Κ. πρόεδρε, είμαι έτοιμος να συνεργασθώ αρμονικά μαζί σας», είπε.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

5
σχόλια
 1. avatar Ν. Τρ.

  Μακάρι ο χρόνος να μη με διαψεύσει αλλά αυτή η νέα πολιτική προσωπικότητα παρουσιάζει ενδιαφέρον για μία πιο ειλικρινή και επικοδομητική σχέση της γείτονος με την χώρα μας αλλά και την Ε.Ε. στο όχι πολύ μακρινό μέλλον. Αν εννοείται, όπως ευλόγως μπορεί να υποτεθεί ότι θα εξελιχθεί στον επόμενο ηγέτη της Τουρκίας. Φυσικά είναι πολλά εκείνα που χρειάζεται να γίνουν, κυρίως σε ότι έχει σχέση με το πως αντιλαμβάνεται ένα μεγάλο κομμάτι αυτής της χώρας το ρόλο της στην περιοχή.

 2. avatar γατες οι μαγκες

  Είναι ο επόμενος σουλτανος!

 3. avatar Layzer

  Χαλάρωσε τώρα Σουλτάνε.... αλλιώς πονάει....

 4. avatar η ΑΡΧΗ

  Ετσι αρχισε και ο Ερντογκαν , αρχιζει μια καινουργια δυναστεια στην Τουρκία

 5. avatar Σκέτος

  Θα βρεί αφορμή ο Σουλτάνος και θα τον μπαγλαρώσει.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει