Ο 39χρονος Άντριου Γουόρντλ γεννήθηκε με μία σοβαρή ανωμαλία του ουροποιητικού του συστήματος: η ουροδόχος κύστη του, βρισκόταν έξω από το σώμα του, και ενώ είχε κανονικούς όρχεις, δεν είχε πέος!

Καθώς μεγάλωνε, οι γιατροί κατάφεραν να διορθώσουν μέρος του προβλήματος, τοποθετώντας την κύστη στη σωστή της θέση, ωστόσο δεν κατάφεραν να του χαρίσουν τον ανδρισμό του.

Τώρα, ο Άντριου ετοιμάζεται να υποβληθεί σε μία επαναστατική επέμβαση, όπου οι πλαστικοί χειρουργοί θα επιχειρήσουν να δημιουργήσουν ένα τεχνητό πέος που μπορεί να του δώσει τη δυνατότητα να έχει ακόμη και κανονικές σεξουαλικές επαφές.

Για τον Άντριου η ζωή ήταν πολύ δύσκολη. Πολύ λίγοι άνθρωποι γνώριζαν το μυστικό του, όμως ο ίδιος πίστευε για πολλά χρόνια, ότι θα του ήταν αδύνατο ακόμη και να πλησιάσει μία γυναίκα.

Αντί γι’ αυτό, όμως ο Άντριου βρήκε το κουράγιο να αναπτύξει τις ικανότητές του στο φλερτ και οι γυναίκες άρχισαν να ανταποκρίνονται με ενθουσιασμό.

«Έχω βγει με περίπου 100 γυναίκες. Σε κάποιες είπα την αλήθεια. Μερικές έμειναν μαζί μου για μεγάλο διάστημα και το έκαναν με ευχαρίστηση, καθώς ένιωθαν ότι το κίνητρό μου για να είμαι μαζί τους, δεν ήταν το σεξ», λέει χωρίς δισταγμό ο Άντριου, σε συνέντευξή του στην Daily Mail.

Φυσικά, δεν ήταν όλα ρόδινα για τον 39χρονο που εργάζεται ως υπάλληλος ασφαλείας. Πέρασε αρκετές σκοτεινές περιόδους, εξαιτίας της κατάστασής του και κάποιες φορές κατέφευγε στα ναρκωτικά, για να μην σκέφτεται το πρόβλημά του.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.