Οι γονείς αρκετές φορές καλούνται να αντιμετωπίσουν καταστάσεις όσον αφορά τα παιδιά τους που θυμίζουν «συμπληγάδες πέτρες». Ειδικά όταν μιλάμε για παιδιά στην εφηβεία που έχουν τάση προς την επαναστατικότητα.

Δεν είναι λίγες οι φορές εκείνες που οι αισθητικές επιλογές των παιδιών βρίσκουν αντίθετους τους γονείς. Και τότε θα πρέπει να σκεφτούν τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσουν μία τέτοια συνθήκη. Κάποιοι επιλέγουν αντιπαιδαγωγικές μεθόδους και κάποιοι πιο χιουμοριστικές προσεγγίσεις.

Ένας πατέρας στη Φλόριντα των ΗΠΑ είδε ότι η κόρη του θα φορούσε ένα τζιν σορτσάκι το οποίο ήταν κάπως κοντό. Και δεν του άρεσε αυτή η προοπτική. Έτσι αποφάσισε να πάρει και ο ίδιος ένα αντίστοιχο σορτσάκι. Και έθεσε ένα δίλημμα στην κόρη του.

«Με αυτό το ρούχο βγαίνεις έξω; Αν ναι, τότε θα κυκλοφορώ και εγώ έτσι». Όπως ήταν λογικό όλοι έσκασαν στα γέλια με αυτή την ατάκα και κυρίως τα παιδιά του Τζέισον Χιλ καθώς δεν πίστευαν ότι θα το τραβούσε τόσο.

Το δίλημμα που έθεσε στην κόρη του και όσα επακολούθησαν τα δημοσίευσε σε βίντεο στον λογαριασμό του στο Facebook. Ανάρτηση, η οποία σε ελάχιστο χρόνο έγινε viral με γονείς από όλο τον κόσμο να γράφουν τις εμπειρίες τους από αντίστοιχα περιστατικά.