Ο Μάικ Θαλασσίτης, που έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο βρετανικό reality Love Island, αυτοκτόνησε στο αγαπημένο από τα παιδικά του χρόνια πάρκο, σύμφωνα με τη βρετανική Mirror.

Ο 26χρονος άνδρας έβαλε τέρμα στη ζωή του, αφού κατανάλωσε ένα «κοκτέιλ» κοκαΐνης και αλκοόλ και αφού έγραψε σημειώματα προς την οικογένειά του.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι είχε πάρει επίσης αντικαταθλιπτικά φάρμακα, ενώ ανιχνεύθηκε και μικρή ποσότητα παρακεταμόλης.

Ο 26χρονος Μάικ Θαλασσίτης, εντοπίστηκε κρεμασμένος από μία γυναίκα που είχε βγει για τρέξιμο, στις 16 Μαρτίου του 2019.

Η Emma Clawson, η πρώτη αστυνομικός που βρέθηκε στο σημείο της τραγωδίας, κατέθεσε: «Είδα το σημειωματάριο. Ήταν ένας συνδυασμός προσωπικού ημερολογίου και επιστολών με θετικές σκέψεις. Στο πίσω μέρος του, υπήρχαν μερικές επιστολές για την οικογένειά του».

Ο ιατροδικαστής Andrew Walker ανέφερε για τα σημειώματα του 26χρονου: «Υπήρχε ένας αριθμός σημειωμάτων που είχε αφήσει πίσω, στα οποία ο κ. Θαλασσίτης ξεκάθαρα περιέγραφε την πρόθεσή του να τελειώσει τη ζωή του».

Ο Μάικ Θαλασσίτης είχε αγωνιστεί στη League 2 του αγγλικού πρωταθλήματος και όταν τελείωσε η ποδοσφαιρική του καριέρα, γνώρισε μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία συμμετέχοντας στην τρίτη σεζόν του reality Love Island το καλοκαίρι του 2017 και στη συνέχεια στο Celebs Go Dating.