Κανείς δεν ξεφεύγει από το «μάτι» του Google Street View αν έχει την… ατυχία να βρεθεί στο δρόμο του! Όπως και οι ιερόδουλες στις παρακάτω φωτογραφίες, οι οποίες πιάστηκαν «στα πράσα» την ώρα που προσπαθούσαν να «ψαρέψουν» πελάτες, χωρίς να γνωρίζουν ότι κάποιος τις καταγράφει.

Από τη Γαλλία, την Ιταλία, την Αγγλία, τη Γερμανία, την Τσεχία, τη Ρουμανία, την Ολλανδία, μέχρι και το Μεξικό, τη Βραζιλία, τη μακρινή Ταϊλάνδη και… αλλού οι φωτογραφίες 5.000 ιερόδουλων έχουν δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα doxyspotting.com.

Οι φωτογραφίες έχουν εντοπιστεί από χρήστες που αναζητούν στο Street View οδούς από διάσημες συνοικίες «κόκκινων φαναριών».

Την περασμένη εβδομάδα, μια γυναίκα από τη Ρωσία, ακύρωσε τον αρραβώνα της όταν ανακάλυψε μέσω της υπηρεσίας Google map ότι ο σύντροφός της είχε παράνομο δεσμό, γράφει η Daily Mail.

Η 24χρονη Marina Voinova αναζήτησε τη διεύθυνση του σπιτιού της στο Yandex Maps, που δεν «κρύβει» πρόσωπα, για να δει τελικά τον αρραβωνιαστικό της αγκαλιά με μια μυστηριώδη μελαχρινή!