Στο YouTube έκανε την εμφάνισή του ένα βίντεο που φαίνεται να απεικονίζει την οικογένεια των Γάλλων, που έπεσε θύμα απαγωγής την προηγούμενη εβδομάδα στο Καμερούν.

Στο βίντεο φαίνεται ένας οπλισμένος άντρας να διαβάζει μια ανακοίνωση, μπροστά σε δύο άντρες, μια γυναίκα και τα τέσσερα παιδιά.

«Έχουμε απαχθεί από τον Jama’atu Ahlis Sunna Lidda’awati wal-Jihad», λέει στο βίντεο ένας από τους άντρες ομήρους. Έτσι ονομάζεται στα αραβικά της ισλαμικής, στρατιωτικής οργάνωσης «σέκτα Μπόκο Χαράμ».

Ο άντρας συνεχίζει λέγοντας ότι οι απαγωγείς τους «θέλουν την απελευθέρωση των αδελφών του στο Καμερούν, και των φυλακισμένων γυναικών τους στη Νιγηρία».

Η οικογένεια των Γάλλων είχε απαχθεί την προηγούμενη Τρίτη, από ενόπλους που επέβαιναν σε μηχανές. Η γαλλική κυβέρνηση είχε δηλώσει πως οι υποψίες της στρέφονται προς τη «σέκτα Μπόκο Χαράμ», οι οποίοι τους είχαν μεταφέρει στη Νιγηρία.

Δείτε το βίντεο…

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.