Η 24χρονη Julia Zelg βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά της 61χρονης Eileen De Freest, έπειτα από κείνη τη γνωριμία μέσω της εφαρμογής Tinder.

Η νεαρή τραγουδίστρια και YouTuber ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα τη δημοσιογράφο και στον έναν χρόνο που είναι μαζί, είναι πρακτικά αχώριστες.

«Δεν θα αφήσουμε τους μισάνθρωπους να μας σταματήσουν, γιατί αγαπάμε η μία την άλλη», λέει η Julia, «όταν είδα από κοντά την Eileen για πρώτη φορά, την κοιτούσα με δέος, γιατί είναι ο πιο ευγενικός και χαριτωμένος άνθρωπος που ξέρω».

Πηγαίνοντας την αντισυμβατική σχέση τους στο επόμενο επίπεδο, οι δύο γυναίκες αποφάσισαν να συγκατοικήσουν. «Είμαστε μαζί γιατί είμαστε μαζί και η διαφορά ηλικίας είναι μια πραγματικότητα, δεν ήταν ωστόσο κάτι που έψαχνα», εξομολογείται στον φακό η Eileen, «δεν έψαχνα καν σχέση στην πραγματικότητα, ήμουν μια χαρά μόνη μου».

«Νομίζω πως η διαφορά ηλικίας είναι απλώς ένας αριθμός», προσθέτει η μικρή, «είναι πραγματικά υπέροχο και αναζωογονητικό να βρεις κάποιον που σου ταιριάζει τόσο και σου μοιάζει με τόσους πολλούς τρόπους».

Ο κόσμος τις μπερδεύει με γιαγιά και εγγονή όμως, όπως αποκαλύπτουν. «Εννοείται πως με προσβάλλει, συνειδητοποιώ όμως πως το επίπεδο κατανόησης αυτού του ανθρώπου είναι πολύ στενό και τον λυπάμαι στο τέλος», λέει η 61χρονη, «κάποιες φορές αναστατώνομαι όμως».

«Νομίζω πως δεχόμαστε όλα αυτά τα εχθρικά σχόλια κυρίως για τη διαφορά ηλικίας, αλλά και για το γεγονός ότι είμαστε ομοφυλόφιλες», σημειώνει η 24χρονη. Οι δυο τους δεν είναι ωστόσο καθόλου ντροπαλές να αποκαλύψουν λεπτομέρειες για την ερωτική τους ζωή, την «καταπληκτική ερωτική μας ζωή», όπως λένε χαρακτηριστικά.

«Πίστευα πως οι μεγαλύτερες ηλικιακά γυναίκες δεν θα ήταν και πολύ ενεργές σεξουαλικά ή δεν θα ενδιαφέρονταν και τόσο για το σεξ, αλλά όπως φάνηκε έκανα λάθος», εξομολογείται η Julia.

Η οποία πήγε τη σύντροφό της στη Βραζιλία για να γνωρίσει τη μαμά της, η οποία είναι κατά 8 χρόνια νεότερη από την Eileen, και η συνάντηση πήγε υπέροχα, όπως ισχυρίζονται…