Χρώματα, πάθος, δάκρυα, προσπάθεια, επιβίωση, χαρά, πόνος.

Αν μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις τότε σίγουρα δεν χρειάζονται πολλά λόγια για τις παρακάτω φωτογραφίες.

Στις παρακάτω εικόνες συμπυκνώνονται όσα έγιναν στον κόσμο την εβδομάδα που πέρασε.

Δείτε πως κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του Associated Press τα γεγονότα που συνέβησαν στον κόσμο τις τελευταίες επτά ημέρες.

Ρατζαστάν, Ινδία. Η μεγαλύτερη άσκηση της Δημοκρατίας

Μία Ινδή κρατάει το παιδί της περιμένοντας να ψηφίσει σε εκλογικό τμήμα στη Νεεμράντα, στο Ρατζαστάν της Ινδίας.

Μόσχα, Ρωσία. Τραγωδία με δεκάδες νεκρούς

Στους 41 έφθασαν οι νεκροί από το τραγικό περιστατικό με την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε αεροσκάφος στο αεροδρόμιο Σερεμέτιεβο της Μόσχας.

Οι 37 από τους 78 επιβάτες και μέλη του πληρώματος που επέβαιναν στο Sukhoi Superjet 100 διασώθηκαν, όπως είπε η εκπρόσωπος της Επιτροπής, Σβετλάνα Πετρένκο.

Santiago Xalitzintla, Μεξικό. Το ηφαίστειο που βρυχάται

Το ηφαίστειο Popocatepetl απελευθερώνει ένα σύννεφο τέφρας κοντά στο Santiago Xalitzintla του Μεξικού.

Αγία Πετρούπολη, Ρωσία. Το τίμημα του αίματος των Σοβιετικών

Ένα αγόρι, μέλος μιας ομάδας εθελοντών, κάθεται κοντά σε έναν τάφο με δεκάδες φέρετρα σοβιετικών στρατιωτών που σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου, κατά τη διάρκεια μιας τελετής αναστήλωσης μνημείου, ανατολικά της Αγίας Πετρούπολης.

Αβάνα, Κούβα. Μία προστασία από νάυλον

Ο Engelbert Cañete  και ο φίλος του Ethian Jesus, προσπαθούν να προστατευθούν από τη βροχή στην Αβάνα της Κούβας, κατά τη διάρκεια του ψαρέματος.

Σαν Φρανσίσκο, ΗΠΑ. Η θανατηφόρα σύγκρουση με πλοίο

Επιστήμονας στέκεται πάνω από μια νεκρή φάλαινα στην Ocean Beach στο Σαν Φρανσίσκο. Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι πέθανε μετά από σύγκρουση με πλοίο.

Ουίνδσορ, Βρετανία. Το βασιλικό μωρό

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο Χάρι απέκτησαν το πρώτο τους παιδί στις 6 Μαΐου, με τον 34χρονο πρίγκιπα να είναι παρών στον τοκετό. Το αγόρι είναι το έβδομο στη σειρά διαδοχής.

Λευκωσία, Κύπρος. Δίχως τέλος η φρίκη στην «Κόκκινη» λίμνη

Δύτης ψάχνει για την τρίτη βαλίτσα, την οποία ο δράστης ομολόγησε ότι πέταξε στην Κόκκινη λίμνη και σε αυτή είχε βάλει το πτώμα της Maricar Valdez.

Μόσχα, Ρωσία. Τίμησαν το ένδοξο παρελθόν

Με μια μεγαλοπρεπή στρατιωτική παρέλαση στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας εορτάστηκε η 74η επέτειος της νίκης επί της ναζιστικής Γερμανίας. Στην παρέλαση συμμετείχαν 13.000 στρατιωτικοί ενώ παρουσιάστηκαν 130 διαφορετικών ειδών σύγχρονα οπλικά συστήματα που διαθέτουν οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις.

Άμστερνταμ, Ολλανδία. Το θαύμα του Λούκας Μόουρα

Ο Λούκας Μόουρα πέτυχε χατ-τρικ και ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ιστορικής πρόκρισης της Τότεναμ στον τελικό του Champions League.