Στο πεδίο βολής της Ορούντας, έξω από τη Λευκωσία, βρίσκονται τα μέλη της ανακριτικής ομάδας που έχει αναλάβει τις έρευνες για την υπόθεση του serial killer στην Κύπρο, συνοδεύοντας τον 35χρονο λοχαγό για υπόδειξη σκηνών, ενώ διεξάγουν έρευνες έπειτα από τις υποδείξεις του για τον εντοπισμό ενός ακόμα πτώματος, σύμφωνα με κυπριακά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με το SigmaLive, υπάρχουν πληροφορίες ότι έχει ήδη εντοπιστεί ένα πτώμα στο σημείο, που πιθανότατα ανήκει σε άλλο ένα θύμα του 35χρονου λοχαγού.

Σημειώνεται ότι ο 35χρονος έχει ήδη ομολογήσει τις δολοφονίες δύο γυναικών, οι σοροί των οποίων βρέθηκαν σε φρεάτιο λατομείου στο Μιτσερό, καθώς και ενός 6χρονου κοριτσιού, το πτώμα του οποίου δεν έχει ακόμα εντοπιστεί, αν και ο 35χρονος υπέδειξε ότι αυτό βρίσκεται σε λίμνη.

Σήμερα ο ανακριτής παρουσίασε στοιχεία που συνδέουν τον 35χρονο με μία τρίτη γυναίκα που είχε εξαφανιστεί. Ο 35χρονος παραδέχθηκε ότι όντως είχε συνάντηση μαζί της, χωρίς όμως να παραδεχθεί το φόνο της.

Πληροφορίες του SigmaLive αναφέρουν ότι η νέα υπόθεση φόνου αφορά στην 30χρονη Maricar Valdez Arquiola, η οποία εξαφανίστηκε από το σπίτι της στην Λευκωσία στις 13 Δεκεμβρίου 2017.

Στο Δικαστήριο αναφέρθηκε σήμερα ότι γίνονται εντατικές έρευνες σε οικία και χώρο εργασίας του υπόπτου καθώς και στα οχήματά του. Παράλληλα, γίνονται έρευνες στο χώρο εργασίας της Maricar, ενώ μέλη της Αστυνομίας κτυπούν πόρτα – πόρτα στην περιοχή όπου διέμενε σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσει περαιτέρω πληροφορίες.

Σε δηλώσεις του ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας, ανέφερε ότι το φρεάτιο στο Μιτσερό σήμερα ελέγχθηκε στο 100%, με τη χρήση ρομποτικής κάμερας, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί οτιδήποτε ύποπτο. Η προσοχή των Αρχών εστιάζεται και στο δεύτερο μέτωπο, στη λίμνη Ξυλιάτου, όπου έχει επιστρατευτεί σκάφανδρο για την αναζήτηση της 6χρονης Sierra.