Εισβολή στο δημαρχείο του Βελιγραδίου, ώστε να διαμαρτυρηθούν για τα δημοτικά έργα που έχουν παραλύσει την πρωτεύουσα της Σερβίας, πραγματοποίησαν μερικές δεκάδες διαδηλωτές, με επικεφαλής τον ηγέτη της αντιπολίτευσης, Μπόσκο Ομπράντοβιτς. Στην προσπάθεια τους αυτή τους απέτρεψαν οι γυναίκες υπάλληλοι, οι οποίες παρατάχθηκαν μπροστά από την κεντρική είσοδο του κτιρίου. Ακολούθησαν διαπληκτισμοί με σπρωξίματα και ανταλλαγή ύβρεων και οι διαδηλωτές αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Ομπράντοβιτς δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι σκοπός τους δεν ήταν να προκαλέσουν επεισόδια, αλλά να καταθέσουν στη γραμματεία του δήμου επιστολή διαμαρτυρίας για τον αποκλεισμό του κέντρου της πόλης. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου για τα επεισόδια αυτά, δήλωσε ότι «κάθε μορφή βίας θα παταχθεί από τις Αρχές». Αποκάλεσε «φασίστα» τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης και επισήμανε ότι «οι μέθοδοι που χρησιμοποιήθηκαν στην Ουγγαρία και την ναζιστική Γερμανία δεν θα περάσουν στη Σερβία».

Σημειώνεται ότι από την περασμένη Δευτέρα (01/04) έχουν κλείσει με μεταλλικά κιγκλιδώματα, πολλοί δρόμοι στο κέντρο του Βελιγραδίου, εξαιτίας έργων ανάπλασης που θα διαρκέσουν μέχρι το φθινόπωρο. Η αντιπολίτευση καταγγέλλει ότι ο αποκλεισμός της πόλης γίνεται για να αποτραπούν οι αντικυβερνητικές διαδηλώσεις που πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο στο κέντρο του Βελιγραδίου.