Μαμάδες στη Βρετανία αποφάσισαν να φτιάξουν ένα διαφορετικό ντοκιμαντέρ το οποίο αναμένεται να μεταδοθεί από το βρετανικό κανάλι Channel 4.

Στην πραγματικότητα οι πέντε μητέρες αποφάσισαν να φτιάξουν μία πορνογραφική ταινία, που θα είναι χαρούμενες να δείξουν στα παιδιά τους.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, οι γυναίκες έλαβαν τη συγκεκριμένη απόφαση αφού είναι αηδιασμένες από ταινίες ερωτικού περιεχομένου που είδαν στο διαδίκτυο. Σκοπός τους είναι να δημιουργήσουν πορνό που είναι ρεαλιστικό και προωθεί τη θετική στάση απέναντι στο σεξ.

Το ντοκιμαντέρ θα έχει την ονομασία «Mums Make Porn» και στις πρώτες φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το κανάλι μαζί με ένα μικρό σε διάρκεια τρέιλερ, δείχνει τις πρωταγωνίστριες να συζητούν με τον σκηνοθέτη και να παρακολουθούν ένα όργιο με γυναίκες.

Οι γυναίκες κάνουν ένα ταξίδι στον κόσμο των ερωτικών ταινιών, μία όμως από αυτές δεν άντεξε και εγκατέλειψε την προσπάθεια κλαίγοντας.

Η Σάρα Λουίζ, μητέρα έξι παιδιών, ενοχλήθηκε τόσο πολύ από αυτά που είδε, που έκανε εμετό.

«Είχε περάσει πολύς καιρός από τότε που είδα ερωτική ταινία τελευταία φορά. Οπότε όταν εκτέθηκα σε πορνογραφία ξανά, σοκαρίστηκα. Αισθάνθηκα ότι είναι λάθος. Δεν μου άρεσε και επίσης δεν μου άρεσε το γεγονός ότι τα παιδιά μπορεί να εκτεθούν σε αντίστοιχα θεάματα. Το πορνό δεν εκπροσωπεί τις φυσιολογικές γυναίκες, οι ηθοποιοί παραπλανούν. Τα παιδιά πρέπει να καταλάβουν ότι αυτό δεν είναι νορμάλ».

Η παραγωγός του «Mums Make Porn», Έμμα Μόργκαν: «Θέλαμε να μιλήσουμε για το σεξ και το πορνό ανοιχτά και να τους εμπλέξουμε όλους. Μερικές φορές οι πράξεις μιλούν δυνατότερα από τις λέξεις και είμαστε πολύ περήφανες για τις μαμάδες και το ντοκιμαντέρ που έφτιαξαν, καθώς και για τα μηνύματα που μεταδίδει».

Έρευνες στη Βρετανία δείχνουν ότι η πλειοψηφία των παιδιών έχουν εκτεθεί σε πορνογραφικό υλικό από τις αρχές της εφηβείας τους. Μάλιστα 65% των 15χρονων έχουν δει πορνό, όπως και το 28% των 12χρονων.

https://www.youtube.com/watch?v=NGc5DNSoE9M