Οι παρακάτω φωτογραφίες αποτελούν μερικές από τις εντυπωσιακές εικόνες που φωτογράφοι απ’ όλον τον κόσμο έστειλαν με στόχο να διακριθούν στο διαγωνισμό Sony World Photography Awards 2013.

Από μοναδικές εικόνες της Μητέρας Φύσης, μέχρι πορτραίτα ανθρώπων από διάφορες φυλές του κόσμου, οι ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφοι που δήλωσαν συμμετοχή επέλεξαν τα καλύτερά του «κλικ» ελπίζοντας ότι θα κερδίσουν μέρος από το βραβείο των 30.000 δολαρίων του διαγωνισμού!

Κι αν εσείς νομίζετε ότι έχετε ταλέντο στη φωτογραφία, δεν είναι αργά για να στείλετε τις δικές σας εικόνες!

Η τελική ημερομηνία για τους ερασιτέχνες φωτογράφους είναι η 4η Ιανουαρίου του 2013, ενώ για τους επαγγελματίες που θα διαγωνιστούν η καταληκτική ημερομηνία είναι η 9η Ιανουαρίου.

Οι νικητές και οι φιναλίστ θα δουν τη δουλειά τους να εκτίθεται στο Somerset House του Λονδίνου κάπου μέσα στον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Το βραβείο για τους επαγγελματίες φωτογράφους, οι οποίοι θα αποκτήσουν τον τίτλο «L’Iris d’Or/Sony World Photography Awards Professional Photographer of the Year 2013» είναι 25.000 δολάρια, ενώ για τους ερασιτέχνες ο τίτλος «Open Photographer of the Year 2013» συνοδεύεται από επιταγή 5.000 δολαρίων!