Αν δεις το βίντεο χωρίς τις απαραίτητες εξηγήσεις, δύσκολα θα καταλάβεις γιατί χτυπιούνται αυτοί οι νεαροί και ποιος είναι με το μέρος ποιου.

Ακόμα κι αν μάθεις πως ο ένας είναι γιος της ηλικιωμένης και κοπανά τον άλλο που την παρενοχλεί, και πάλι δεν είναι τίποτα σαφές!

Στο περιστατικό που καταγράφηκε λοιπόν στο Μίντλεσμπρο της Αγγλίας στις 3 Μαρτίου, ο γιος της κυρίας καταφτάνει με το αμάξι του για να βρει δυο νεαρούς να συνομιλούν με την ηλικιωμένη στην αυλή του σπιτιού της.

Ο άντρας που βγήκε από το αμάξι λοιπόν για να ξαπλώσει κάτω τον έναν από τους δύο είναι ο γιος της. «Δεν το ανέχομαι αυτό, κανείς δεν μιλάει έτσι στη μαμά μου», λέει άγρια στον άλλο μετά την μπουνιά. Ο θόρυβος ξύπνησε όμως τον άλλο γιο της ηλικιωμένης, που κοιμόταν στον πάνω όροφο, ο οποίος κατεβαίνει κάτω, σέρνει τον πεσμένο άντρα έξω από την αυλόπορτα και ρίχνει και μια τελευταία σφαλιάρα στον φίλο του.

Τα καθέκαστα εξομολογήθηκε ο τρίτος αδερφός που έλειπε εκείνη την ώρα από το σπίτι: «Ο αδερφός μου γύρισε από έναν αγώνα ποδοσφαίρου στο σπίτι και βρήκε αυτούς τους άντρες να την απειλούν και να την εκφοβίζουν να μπει μέσα στο σπίτι … Ένας Θεός ξέρει τι θα της συνέβαινε αν δεν ερχόταν κανείς»…