Η 41χρονη Natacha Jaitt, μοντέλο και τηλεοπτική παρουσιάστρια, εντοπίστηκε νεκρή το Σάββατο από υπερβολική δόση κοκαΐνης σε πάρτι μέσα σε νυχτερινό κέντρο έξω από το Μπουένος Άιρες της Αργεντινής.

Η Jaitt που είχε απειλήσει ότι θα προβεί σε αποκαλύψεις για κύκλωμα παιδεραστίας, στο οποίο εμπλέκονται επιφανή πρόσωπα της Αργεντινής, μήνες πριν τον θάνατό της είχε προβλέψει το τέλος της στα social media.

«Δεν πρόκειται να αυτοκτονήσω, δεν πρόκειται να πάρω υπερβολική δόση κοκαΐνης και να πνιγώ στην μπανιέρα ή να αυτοπυροβοληθώ. Έτσι, αν κάτι τέτοιο συμβεί, δεν ήμουν εγώ. Αποθηκεύστε αυτό το tweet», είχε γράψει στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter η 41χρονη.

Σύμφωνα με το sputniknews.com, οι αστυνομικές Αρχές διερευνούν τα αίτια θανάτου της γυναίκας, ενώ έχουν επικοινωνήσει με πέντε πρόσωπα του περιβάλλοντός της, που τη συνάντησαν λίγες ώρες πριν βρεθεί νεκρή. Παράλληλα, εξετάζουν το οπτικοακουστικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας στο κλαμπ όπου εντοπίστηκε το άψυχο σώμα της, σύμφωνα με τους Buenos Aires Times και το Bluradio.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, το μοντέλο βρέθηκε γυμνό σε ένα κρεβάτι στο κλαμπ Xanadu στα περίχωρα του Μπουένος Άιρες, αφού κατανάλωσε «υπερβολική ποσότητα κοκαΐνης, LSD και σαμπάνιας».

Ο αδελφός της και ο δικηγόρος της οικογένειας ισχυρίζονται ότι η 41χρονη δεν είχε χρήση ναρκωτικών, καθώς θα είχαν αντιδράσει με τη φαρμακευτική της αγωγή που ακολουθούσε. Η αστυνομία ωστόσο ανακοίνωσε ότι το πόρισμα της αυτοψίας έδειξε ότι η Natacha Jaitt υπέστη πολλαπλή ανεπάρκεια οργάνων χωρίς να υπάρχει ένδειξη βίας.

Τον τελευταίο μήνα, το πρώην μοντέλο του Playboy ισχυριζόταν ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από τον σκηνοθέτη Pablo Yotich και ένα φίλο του.