Πήγε να τη ληστέψει και τον… τουλούμιασε στο ξύλο

Ο επίδοξος κλέφτης δεν ήξερε πως είχε απέναντί του επαγγελματία του UFC!


ΚΟΣΜΟΣ
21:43
11/01/2019
Πήγε να τη ληστέψει και τον… τουλούμιασε στο ξύλο
3
loading

Κάποιος πήγε να ληστέψει το αστέρι του UFC, Polyana Viana, με χάρτινο όπλο και κατέληξε σακατεμένος.

Η Polyana περίμενε ταξί στο Ρίο της Βραζιλίας όταν ο άντρας την πλησίασε και της ζήτησε να του δώσει το κινητό της, με την απειλή πάντα του πιστολιού που είχε σκαρώσει από χαρτόνι.

Μόνο που η μαχήτρια του MMA δεν ενέδωσε στις πιέσεις, τουλουμιάζοντάς τον στο ξύλο. Πέρα από τις κλοτσιές και τις μπουνιές, τον κρατούσε ακόμα κεφαλοκλείδωμα όταν έφτασε η αστυνομία.

Ο κλέφτης την εκλιπαρούσε μάλιστα να καλέσει την αστυνομία για να γλιτώσει από τα χέρια της, ζητώντας ακόμα και βοήθεια από τους περαστικούς. «Όταν είδε ότι τον είδα, ήρθε και κάθισε δίπλα μου», δήλωσε η μαχήτρια, «με ρώτησε την ώρα, του την είπα και είδα ότι δεν είχε σκοπό να φύγει … Και μετά μου είπε ‘‘δώσε μου το κινητό σου. Μην πας να αντιδράσεις, γιατί οπλοφορώ’’. Μετά πήγε να βγάλει ένα όπλο και είδα ότι ήταν πολύ μαλακό».

Και συνεχίζει: «Ήταν πραγματικά πολύ κοντά μου και σκέφτηκα ‘‘αν είναι όπλο, δεν θα έχει χρόνο να το τραβήξει’’. Έτσι, σηκώθηκα και του έριξα δυο μπουνιές και μια κλοτσιά. Έπεσε και μετά τον έπιασα με μια λαβή … Ήμουν καλά, γιατί δεν αντέδρασε καν μετά. Μιας και έφαγε γρήγορα τα χτυπήματα, νομίζω πως τρόμαξε … Μου έλεγε ‘‘φώναξε την αστυνομία’’ γιατί φοβόταν πως θα τον δείρω κι άλλο».

Η Polyana είναι αστέρι του UFC και δεν είναι ακριβώς το είδος της γυναίκας που θες να μπλέξεις. Η επικεφαλής του UFC, Dana White, καταχάρηκε τα νέα, ανεβάζοντας στο δικό της Instagram τη χαρακτηριστική φωτογραφία…

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar colonel Roy Mustang

    Η Αμαζόνα τα κατάφερε. Μην το διανοηθούμε,οτι θα τα κατάφερναν οι παίκτριες μας των γελοίων μας Ριάλιτι.

  2. avatar που πας με

    μελάτο όπλο ??? - Μην πας να αντιδράσεις, γιατί οπλοφορώ’’. Μετά πήγε να βγάλει ένα όπλο και είδα ότι ήταν πολύ μαλακό». ! ΑΝ ήταν "σκληρό" το "όπλο" θα ΑΞΙΖΕ να "υποκύψει στην απειλή !

  3. avatar UFC fAN

    Ο Dana White......

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει