Σε επιχείρηση έχει μετατρέψει τις αγκαλιές η 29χρονη Jackie Samuel στη Βρετανία και τα χρήματα που βγάζει τα χρησιμοποιεί, όπως υποστηρίζει για να πληρώνει τις σπουδές της και να μεγαλώσει το γιο της.

Καθημερινά μπορεί να κερδίζει έως και 115 ευρώ, αγκαλιάζοντας την εβδομάδα περίπου 30 άνδρες, από συνταξιούχους μέχρι βετεράνους του πολέμου.

Η παράξενη επιχείρησή της δεν έμεινε απαρατήρητη και πολλοί ήταν οι συμφοιτητές της που απείλησαν αποκαλύψουν τι κάνει για τα προς το ζην ώστε να διωχθεί από το πανεπιστήμιο, ενώ άλλοι την αποκαλούσαν πόρνη.

«Νομίζω ότι έχω γεννηθεί γνωρίζοντας πώς να αγκαλιάζω. Η αγκαλιά είναι υγεία, πνεύμα και χαρά. Νομίζω ότι οι πελάτες μου έρχονται σε μένα για διαφορετικούς λόγος. Κάποιοι είναι ηλικιωμένοι και έχουν χάσει τις συζύγους τους. Οι νεότεροι έρχονται γιατί βιώνουν προβληματικές σχέσεις, ενώ κάποιοι άλλοι έρχονται απλά από περιέργεια» λέει η 29χρονη.

Οι αγκαλιές γίνονται συνήθως στο σπίτι της στο Rochester, ενώ οι πελάτες της απαγορεύεται να την αγγίζουν σε οποιοδήποτε μέρος του σώματός της. Μάλιστα η επιχείρηση έχει γνωρίσει τέτοια αναγνώριση που η Jackie προσέλαβε και συνεργάτη, αυτή τη φορά άνδρα, τον Collen.