Με τον πλέον περίεργο τρόπο ξεκίνησε το 2019 για μια γυναίκα από το Ουισκόνσιν, η οποία βρήκε στο σπίτι της ένας νεαρό να κοιμάται μαζί με τον θεόρατο σκύλο της, ράτσας Μαστίφ!

Η Lynn Sarver σηκώθηκε την Πρωτοχρονιά στις 5 το πρωί και είδε στο υπέρδιπλο στρώμα που χρησιμοποιεί ως κρεββάτι για τον βάρους 70 κιλών σκύλο της να κείτεται ένας νεαρός. Αρχικά νόμιζε πως ήταν ο γιος της, πλησιάζοντας όμως διαπίστωσε πως ήταν κάποιος ξένος. Προσπάθησε να τον ξυπνήσει αλλά εκείνος δεν έδινε σημεία ζωής. Έντρομη κάλεσε την αστυνομία της Γουκέσα η οποία έσπευσε στο σπίτι για να δει τι ακριβώς συμβαίνει.

Οι αξιωματικοί κατάφεραν να ξυπνήσουν τον νεαρό, ο οποίος βρισκόταν σε σύγχυση καθώς δεν γνώριζε που βρισκόταν. Φόρεσε τα γυαλιά του κοίταξε γύρω του και τότε συνειδητοποίησε πως είχε μπει σε λάθος σπίτι!

Το σπίτι του βρισκόταν λίγο πιο κάτω, αλλά όπως ο ίδιος παραδέχθηκε, ήταν τόσο μεθυσμένος που δεν κατάλαβε ότι έκανε λάθος.

Σύμφωνα με την Sarver ο 21χρονος ήταν συνεργάσιμος με τις αρχές και ζήτησε συγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε. Όπως διαπιστώθηκε μπήκε στο σπίτι από μια πλαϊνή πόρτα η οποία ήταν ξεκλείδωτη.

Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού έκανε δεκτή τη συγνώμη του νεαρού και αποφάσισε να μην του κάνει μήνυση. «Πήρα ένα μεγάλο μάθημα σήμερα και είμαι σίγουρη πως το ίδιο ισχύει και γι’ αυτόν», δήλωσε χαρακτηριστικά στην Journal Sentinel. Όσο για τον σκύλο της, ούτε καν που ασχολήθηκε με τον εισβολέα, με την Sarver να λέει πως πιθανότατα αναγνώρισε πως ο νεαρός άνδρας δεν αποτελούσε απειλή.