Το ημερολόγιο με τις σοκολάτες έκρυβε μια αηδιαστική έκπληξη

Οι 13 πρώτες μέρες ήταν εντάξει, αλλά η 14η όχι και τόσο


ΚΟΣΜΟΣ
19:54
18/12/2018
Το ημερολόγιο με τις σοκολάτες έκρυβε μια αηδιαστική έκπληξη
loading

Οι σοκολάτες αποτελούν αγαπημένη λιχουδιά των παιδιών και όχι μόνο. Εξαίρεση δεν αποτελεί και η πρωταγωνίστρια της ιστορίας μας, Mya, μόλις 2 ετών, η οποία άρχισε να εξολοθρεύει από το ημερολόγιο-κουτί τις σοκολάτες που έκρυβε μέσα του στο σπίτι της στη νότια Γαλλία.

Έχοντας φάει 13, έφτασε αισίως στη 14η μέρα του ημερολογίου. Ανοίγοντας, ωστόσο, το κουτάκι αντίκρισε μέσα ένα ψόφιο ποντίκι!

Έντρομη η μητέρα της, Priscilla, πήρε τη μικρή και πήγαν αμέσως στον παιδίατρο για εξετάσεις. Δυο ημέρες νωρίτερα είχε υποψιαστεί πως κάτι δεν πήγαινε καλά όταν εντόπισε ένα μισοφαγωμένο κομμάτι σοκολάτας. Δεν πήγε όμως ο νους της στο κακό.

«Τα ούρα του ποντικού είναι επικίνδυνα και μας είπαν να παρακολουθούμε το παιδί για λίγες ημέρες», δήλωσε η μητέρα στη γαλλική εφημερίδα «France Bleu».

Η Priscilla πιστεύει πως το ποντίκι εισχώρησε στο κουτί στο εργοστάσιο και άρχισε να τρώει τις σοκολάτες.

«Ίσως να είχε παγιδευτεί στη μονάδα που τοποθετούσε το ημερολόγιο. Ήταν κολλημένο ανάμεσα στο χαρτόνι και στο πλαστικό», πρόσθεσε.

Η μητέρα έκανε επίσημη καταγγελία στην υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας με τις σοκολάτες, αλλά αισθάνθηκε αηδία όταν της ζήτησαν να φυλάξει το ημερολόγιο με το ποντίκι! «Το κράτησα σε μια σακούλα σκουπιδιών, στην κατάψυξη!», είπε.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει