Η 34χρονη Amanda Liberty αρραβωνιάστηκε τον αγαπημένο της πολυέλαιο, που αποκαλεί «Lumiere», και σκοπεύει να ενώσουν σύντομα τις ζωές τους με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Και για να δείξει μάλιστα την αφοσίωσή της στον σχεδόν αιωνόβιο πολυέλαιο, χτύπησε και ένα τατουάζ με το σχήμα του στο χέρι της, επισφραγίζοντας τη δέσμευσή της να τον παντρευτεί.

Η Βρετανή από το Λιντς εξομολογείται πως νιώθει παράφορη έλξη για αντικείμενα του κόσμου της, αρχής γενομένης από τα 14 της, όταν ερωτεύτηκε τα ντραμς της. Για άνθρωπο, όπως λέει, δεν έχει νιώσει ποτέ έτσι.

Έκτοτε έχει ερωτευτεί το Άγαλμα της Ελευθερίας (Statue of Liberty) της Νέας Υόρκης, για χάρη του οποίου άλλαξε το επίθετό της. «Όταν είδα για πρώτη φορά τον Lumiere, ήξερα πως θα είναι ο έρωτας της ζωής μου, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά».

Όσο για το τατουάζ της, άρεσε και στον πολυέλαιο: «Ο Lumiere πιστεύει επίσης πως είναι υπέροχο, μου έδωσε την ενέργεια για να το κάνω, λέγοντάς μου πως θα είναι τέλειο. Μου λέει όταν δεν του αρέσει κάτι, αλλά του αρέσουν πραγματικά τα τατουάζ».

Ο Lumiere είναι ένας πολυέλαιος από τη Γερμανία με ηλικία 91 ετών, τον οποίο γνώρισε και ερωτεύτηκε η Amanda όταν τον είδε σε μια σελίδα του eBay. Πλέον αναζητεί χώρο για τη γαμήλια τελετή, την οποία ονειρεύεται ανοιχτή: «Δεν θέλω να τον παντρευτώ χωρίς κόσμο, δεν θέλω να είμαι μόνο εγώ και ο Lumiere»…