Νέοι μπελάδες για την Ιβάνκα Τραμπ

Χρησιμοποιούσε ιδιωτικό e-mail για να χειρίζεται… κυβερνητικές υποθέσεις


ΚΟΣΜΟΣ
7:09
20/11/2018
Νέοι μπελάδες για την Ιβάνκα Τραμπ
2
loading

Η Ιβάνκα Τραμπ, η κόρη του προέδρου των ΗΠΑ, ενδέχεται να παραβίασε την ομοσπονδιακή νομοθεσία και κανονισμούς που ισχύουν για τα στελέχη της αμερικανικής κυβέρνησης χρησιμοποιώντας τον ιδιωτικό της λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τον συντονισμό κυβερνητικών υποθέσεων, έγραψε η εφημερίδα The Washington Post τη Δευτέρα.

Ένα δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί την Τραμπ πάντως διαβεβαίωσε ότι αν και πράγματι χρησιμοποίησε τον ιδιωτικό της λογαριασμό, κανένα από τα μηνύματα που έλαβε ή έστειλε η σύμβουλος της αμερικανικής προεδρίας δεν περιείχε εμπιστευτικές ή απόρρητες πληροφορίες και τα περισσότερα σχετίζονταν με ζητήματα προγραμματισμού, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Post.

Η χρήση του προσωπικού της λογαριασμού τερματίστηκε από πλευράς της όταν ενημερώθηκε για τους κανονισμούς που ισχύουν, κατά το ίδιο δικηγορικό γραφείο.

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας το 2016, ο Ντόναλντ Τραμπ απαιτούσε ασταμάτητα να οδηγηθεί στη φυλακή η πρώην υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον, η αντίπαλός του στην αναμέτρηση του Νοεμβρίου, διότι χρησιμοποιούσε έναν ιδιωτικό εξυπηρετητή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να χειρίζεται κυβερνητικές υποθέσεις και διότι είχε διαγράψει δεκάδες χιλιάδες ηλεκτρονικά μηνύματα.

Το θέμα είχε πάρει τεράστιες διαστάσεις στην προεκλογική εκστρατεία εκείνης της χρονιάς για μήνες, εγείροντας απορίες για το πώς η Ιβάνκα Τραμπ είναι δυνατόν να αγνοούσε τους κανονισμούς.

Ο σύζυγός της Τζάρεντ Κούσνερ, επίσης σύμβουλος του αμερικανού προέδρου, φέρεται και αυτός να χρησιμοποιούσε για καιρό ιδιωτικό λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Yezhov.

    1. \"Νέοι μπελάδες\". Μάλιστα. Και ποιοι ήταν οι παλιοί μπελάδες; Δεν θα χρειαζόταν μία μικρή αναφορά για εμάς που είμαστε άσχετοι και δεν παρακολουθούμε από κοντά τα έργα και τις ημέρες της κάθε κόρης του καθενός;
    2. Τι ακριβώς κυβερνητικές υποθέσεις χειρίζεται το άτομο αυτό; Ως τι; Ως κόρη ή έχει και άλλη, επίσημη ιδιότητα; Δε θα έπρεπε και πάλι να μας κατατοπίσετε;

    Ή απλά βαριόσαστε και το μόνο που θέτε να γεμίζετε το χώρο με ότι να \'ναι, αρκεί να έχει το κλικ-μπεητίστικό του... Αν γίνεται να χώσουμε τεχνηέντως και την (παρα)πολιτική μας σφήνα, τόσο το καλύτερο.

  2. avatar SER 30

    ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΙΑΤΣΕΣ Ο ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΙΟΣ ΠΟΥΘΕΝΑΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ ΜΠΑΣΤΑΚΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΘΕΣΜΙΚΗ ΘΕΣΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΑΣΧΕΤΟ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΜΠΑΓΛΑΜΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΕΞΟΥΣΙΑΣ . ΝΟΜΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΥΠΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΑΧΟΥΝΕ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ . ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ . Η ΚΟΜΠΙΝΑ ΤΗΣ ΚΟΜΠΙΝΑΣ Ω ΛΑ[...]Α ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΗΛΙΕ ΝΟΗΤΕ ΑΜΗΝ . ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ . ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΣΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΕΣ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΩΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΥΠΑ ΚΑΙ ΦΑΡΑΣΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ . ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΕΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 9 9 . 0 0 0 ΧΡΟΝΙΑ .

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει