Η αστυνομία του Μπλάκπουλ δημοσίευσε στις 23 Οκτωβρίου μία φωτογραφία από κάμερα ασφαλείας ενός άνδρα ο οποίος κρατούσε ένα κιβώτιο μπίρες. Ο άνδρας αυτός ήταν ύποπτος για κλοπή καθώς φέρεται να είχε κλέψει ένα μήνα νωρίτερα από εστιατόριο ένα μπουφάν, ένα πορτοφόλι και ένα κινητό τηλέφωνο.

Αυτό που έκανε την περίπτωσή του ξεχωριστή δεν ήταν το έγκλημά του, αλλά η φυσιογνωμία του, καθώς έμοιαζε εντυπωσιακά στον Ντέιβιντ Σουίμερ, τον ηθοποιό που υποδυόταν τον Ρος στην αγαπημένη σειρά «Φιλαράκια». Μάλιστα, ήταν τέτοιος ο χαμός που έγινε στο διαδίκτυο με τη φωτογραφία του υπόπτου, που μέχρι και ο ίδιος ο ηθοποιός «αναγκάστηκε» να εξηγήσει πως δεν το έκανε αυτός: «Αστυνόμοι, ορκίζομαι ότι δεν ήμουν εγώ. Όπως μπορείτε να δείτε, ήμουν στη Νέα Υόρκη», είχε γράψει σε ανάρτησή του στο Twitter, προσθέτοντας: «Στη σκληρά εργαζόμενη αστυνομία του Μπλάκπουλ, καλή τύχη με την έρευνα».

Η ευχή του έπιασε, έστω και με κάποια καθυστέρηση. Η αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα, 13 Νοεμβρίου, πως ο 36χρονος ύποπτος συνελήφθη, και ευχαρίστησε τους πάντες για τη βοήθεια, αλλά «ειδικά» τον Ντέιβιντ Σουίμερ.